Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regelgeving met betrekking tot honden en kattenvoer

Overtreft onze huisdiervoeding de industriële standaarden?

We kunnen met trots zeggen dat ons onze dierenvoeding wordt gemaakt in onze eigen fabriek, die wij zelf beheren. Dit betekent dat we de volledige verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat Beyond® wordt geproduceerd in overeenstemming met meer dan 50 wetsonderdelen die betrekking hebben op de vervaardiging van hondenvoer. We volgen ook de richtlijnen voor aanbevolen procedures van de European Pet Food Industry Association (FEDIAF) om aan de hoge standaarden voor hondenvoer die u van ons verwacht, te voldoen en waar mogelijk te overtreffen.

regulations

Welke industriële organisaties houden zich bezig met de
belangen van de huisdiervoedingsindustrie?

THE EUROPEAN PET FOOD INDUSTRY FEDERATION (FEDIAF)

De FEDIAF representeert de huisdiervoedingsindustrie in 26 Europese landen.


We voldoen niet alleen aan de verwachtingen van de regelgevende instanties, maar met behulp van de weelde aan kennis van onze voedingsdeskundigen, analisten op het gebied van kwaliteitsbewaking en onderzoekmedewerkers, proberen we de standaarden van hondenvoedingsregulering te overtreffen. We weten bijvoorbeeld dat het overschrijden van minimumstandaarden voor bepaalde voedingsstoffen bevorderlijk kan zijn voor huisdieren. Hoewel de minimumvereiste voor het eiwitgehalte in evenwichtige, droge huisdiervoeding 18% is voor honden, bevat Beyond® minimaal 25% aan eiwitten. Dit is slechts een van de manieren waarop we proberen meer te doen dan enkel aan de industriële standaarden te voldoen.

Als productspecialist is het mijn rol om de juiste ingrediënten te selecteren, het recept te ontwikkelen, nauw samen te werken met de fabriek voor verwerking van het product en natuurlijk te zorgen dat het aan alle voedingsvereisten voldoet en dat honden het graag eten. Ik heb voedingswetenschappen aan de universiteit van Bordeaux gestudeerd en ik heb altijd interesse gehad in huisdieren en koken. Bij de ontwikkeling van Beyond®-producten heb ik nauw samengewerkt met een ingrediëntenexpert, een voedingsdeskundige en een fabrieks- en kwaliteitsspecialist om een hoogwaardig, eersteklas product te ontwikkelen dat honden graag zullen eten.

Ik ben er trots op dat ik voor een bedrijf werk dat daadwerkelijk geeft om de kwaliteit van haar producten en de huisdieren waarvoor deze producten zijn bedoeld.
Anne Sophie - Product specialist