<
FELIX BLIK Eend & Gevogelte Gelei

FELIX® in Gelei, met Eend en Gevogelte

Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de ® recepten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bereid met malse stukjes in een gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor je kat.

Details

Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om eten gaat! Daarom zijn de FELIX® recepten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bereid met malse stukjes in een gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor je kat.


      Mixed Selection in Gravy

Lekker & Gezond

De FELIX® recepten vormen ook een bron van essentiële Omega 6 vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen en mineralen die jouw kat zullen helpen om vol vitaliteit te blijven en klaar te maken om nog meer kattenkwaad uit te halen. Ze zitten vol gezonde ingrediënten om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.


      Mixed Selection in Gravy

Voedingsadvies

Dagelijks voedingsadvies:


Voor gemiddelde volwassen katten (4kg), geef 1 blik per dag, bij voorkeur in 2 aparte maaltijden. De gemiddelde hoeveelheden voor volwassen katten zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de voeding moet indien nodig aangepast worden om het gezonde gewicht van je kat te behouden. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd vers, schoon drinkwater klaarstaat.


      Mixed Selection in Gravy

Verpakkingsformaten

400g e


      Mixed Selection in Gravy