<
FELIX ELKE DAG FEEST Mix 12 pack

FELIX® Elke Dag Feest Senior Mix Selectie 1,2kg

FELIX® Elke Dag Feest Senior is een assortiment heerlijke maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker ruiken alsof je ze zelf hebt klaargemaakt. Elke maaltijd bevat malse reepjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor jouw kat.

Details

Eens een FELIX® kat, altijd een FELIX® kat.

Met FELIX® worden ze niet voor niets ‘de gouden jaren’ genoemd. FELIX® seniorenkattenvoeding zorgt voor degenen die hun voorname jaren ingaan met een reeks speciaal geformuleerde, supersmakelijke recepten, gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

FELIX® Elke Dag Feest recepten voor senior katten bevatten 100% complete en uitgebalanceerde voeding die aan al hun dagelijkse behoeften voldoet. Onze senior kattenvoer maaltijden bevatten vitamine D en E, Omega 6-vetzuren en uitgebalanceerde mineralen en eiwitten, waardoor ze zo gezond en gelukkig mogelijk blijven op de late leeftijd. Ouder zijn betekent immers niet dat je geen plezier hebt – en met FELIX® Elke Dag Feest is elke maaltijd een genot.

Elk senior kattenvoerzakje bevat zachte vlezige of visachtige stukjes in een gelei die ze voor maaltijden zal doen laten rennen naar het voerbakje.


      Mixed Selection in Gravy

Lekker & Gezond

FELIX® onweerstaanbare smaak die in 100% van de dagelijkse behoefte van jouw kat voorziet

Zou je je kat niet iedere dag onweerstaanbare maaltijden willen geven die vol met gezonde goedheid zitten?

Alle FELIX® recepten in ons assortiment zijn gemaakt van lekkere ingrediënten van hoge kwaliteit die alle slimme katten nodig hebben voor een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Maar dat is nog niet alles!

Ze zijn ook een bron van essentiële Omega 6-vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde mineralen en vitamines om jouw kat vitaal en klaar voor kattenkwaad te houden! Ze zitten boordevol gezondheid en voorzien in 100% van de dagelijkse behoefte van je kat wanneer ze worden geserveerd volgens de voedingsrichtlijnen.


      Mixed Selection in Gravy

Voedingsadvies

Voedingsadvies:


Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg), geef 3 tot 4 portiezakjes per dag in ten minste 2 aparte maaltijden.De gemiddelde hoeveelheden voor volwassen katten zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen.
Individuele behoeften variëren en de voeding moet indien nodig aangepast worden om het gezonde gewicht van je kat te behouden.

Serveer op kamertemperatuur.
Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat.


      Mixed Selection in Gravy

Verpakkingsformaten

12* 100g e


      Mixed Selection in Gravy