<
FELIX Fusions Vis Selectie

FELIX® Fusions Vis Selectie

FELIX® Elke Dag Feest Fusions is een assortiment van opmerkelijke combinaties speciaal samengesteld om katten mee te verwennen, het bevat heerlijke reepjes in een smaakvolle saus voor een onweerstaanbare maaltijd.

Details

FELIX Elke Dag Feest Fusions is een assortiment van opmerkelijke combinaties speciaal samengesteld om katten mee te verwennen, ook al klinken de combinaties vreemd voor mensen. Let maar op hoe enthousiast je kat wordt wanneer hij de maaltijd met Zalm is een saus met Kippenleversmaak ziet!

De maaltijden zien er zó lekker uit en ruiken zó lekker alsof je ze zelf hebt klaargemaakt. Elke maaltijd bevat heerlijke reepjes in een smaakvolle saus voor een onweerstaanbare maaltijd.


      Mixed Selection in Gravy

Lekker & Gezond

De maaltijden van FELIX® Elke Dag Feest Fusions vormen ook een bron van essentiële Omega 6 vetzuren met de juiste combinatie van evenwichtige mineralen en vitamine D&E die jouw kat klaar zullen maken om nog meer kattenkwaad uit te halen. Ze zitten vol gezonde ingrediënten om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.


      Mixed Selection in Gravy

Voedingsadvies

12* 100g e


      Mixed Selection in Gravy