GOURMET® Nature's Creations

Purina® Gourmet Nature`s Creations Soup Delicate Bouillon met echte stukjes kip en echte stukjes kip gegarneerd met groenten

Gourmet Nature's Creations Soup biedt een variatie in delicate bouillons voor een unieke zintuiglijke ervaring waar uw kat van zal houden. Gemaakt met een selectie van verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes kip of vis. Gourmet Nature's Creations Soup is een verrukkelijke eetbeleving die uw kat zal laten spinnen van plezier.

Hartig tussendoortje

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 20%), vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, suiker.

Analytische bestanddelen: Vocht: 88,0%; Eiwit: 10,0%; Vetgehalte: 0,10%; Ruwe as: 0,80%; Ruwe celstof: 0,01%.

Serveersuggestie: schud het zakje zachtjes om de inhoud te vermengen. Trek aan de strip aan de bovenzijde om de verpakking te openen. Voor een kat van ongeveer 4kg, schenk in een kom en serveer één zakje per dag ter aanvulling op andere volledige producten van Purina. Respecteer het voedingsadvies voor de gezondheid van uw kat. Serveer op kamertemperatuur. Zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Dit product is een aanvullende maaltijd met een hoog vochtgehalte: een deel van uw kat's dagelijks aanbevolen hoeveelheid vochtinname zal geleverd worden door de consumptie van dit product.