Terug naar de 21 Dagen Test

VEELGESTELDE VRAGEN

1 - Wat is de Purina ONE 21 Dagen Test?

Een voedingsprogramma voor je kat. Met het programma laat je je kat geleidelijk aan Purina ONE voer wennen. Na deze korte gewenningsperiode eet je kat drie weken lang uitsluitend Purina ONE. Dat is lang genoeg voor jou om zichtbare resultaten in de gezondheid van je kat waar te nemen.

2 - Is de gewenningsfase van het programma echt noodzakelijk voor mijn kat?

Ja. Het is essentieel voor de gezondheid van je kat. Deze fase moet 7 tot 10 dagen duren. Katten kunnen niet plotseling op andere voeding overschakelen. Ze zijn gevoelig voor voedingsveranderingen en hun maag-darmstelsel heeft een gewenningsperiode nodig om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven. Geleidelijke vervanging van het oude voer door het nieuwe voer is de beste manier om de voeding van je kat te veranderen en een hoofdelement van de 21 Dagen Test. De aanpassingsperiode duurt meestal 7 tot 10 dagen, maar voor extra gevoelige katten moet je rekenen op 12 dagen of zelfs 2 weken.

3 - Wanneer moet ik aan de Purina ONE 21 Dagen Test beginnen?

De challenge begint wanneer je gezonde, volwassen kat uitsluitend Purina ONE krijgt na een overgangsperiode, zodat ze gewend is om een ander product te eten.

4 - Hoeveel Purina ONE voer moet ik mijn kat geven?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid moet je aanpassen aan de weersomstandigheden, de mate van activiteit van je kat en haar lichamelijke conditie. Raadpleeg voor elk product de voedingsinstructies die in het onderdeel Producten op maat op onze website worden genoemd. En schoon, vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

5 - Ik heb een kitten. Mogen kittens ook meedoen aan het programma?

Nee, de 21 Dagen Test is alleen toegankelijk voor gezonde, volwassen katten en niet voor kittens, omdat die nog in de groei zijn. Voor meer informatie over kittens kun je het betreffende hoofdstuk in Cat Mag lezen.

6 - Hoeveel katten mag ik inschrijven voor de 21 Dagen Test?

Je mag maximaal 5 katten inschrijven voor de 21 Dagen Test.

7 - Welke resultaten kan ik verwachten van de 21 Dagen Test?

START: Een uitstekende eetlust; je kat eet goed en geniet volop van de heerlijke smaak van Purina ONE. 

WEEK 1: Een hoge mate van energie en vitaliteit; de energie en vitaliteit van je kat moeten versterkt zijn door de hoogwaardige, volledige en uitgebalanceerde voeding van Purina ONE.

WEEK 2: Een gezondere* spijsvertering; Purina ONE bevat cichorei, een natuurlijk ingrediënt dat de darmgezondheid aantoonbaar verbetert. Dankzij de juiste vezelbronnen en de goede verteerbaarheid van Purina ONE merk je ook dat je kat kleine en vaste ontlasting produceert (* vergeleken met een product zonder cichorei).

WEEK 3: Een gezonde huid, glanzende vacht en heldere ogen: Purina ONE bevat specifieke voedingsstoffen, zoals zink en omega-6-vetzuren waarvan is aangetoond dat ze de huid van je kat gezond houden en haar vacht laten glanzen. Het hoge antioxidantengehalte helpt ook om haar ogen helder en gezond te houden.

FINISH: De juiste ondersteuning van het immuunsysteem; Purina ONE Actilea® is een drievoudige formule van gist, prebiotica en antioxidanten waarvan de werkzaamheid in de darmen begint en die de natuurlijke weerstand van je kat van binnenuit versterkt.

Start: Een uitstekende eetlust; je kat eet goed en geniet volop van de heerlijke smaak van Purina ONE.

Week 1+: Hoge vitaliteit; de algemene gezondheid en vitaliteit van je kat moeten versterkt zijn door de hoogwaardige, volledige en uitgebalanceerde voeding van Purina ONE.

Week 2+: Een gezondere* spijsvertering; PURINA ONE natvoer bevat inuline en PURINA ONE droogvoer bevat cichorei, twee natuurlijke ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze de darmgezondheid verbeteren en bijdragen aan de goede verteerbaarheid van voedingsstoffen.
* Vergeleken met een product zonder cichorei

Week 3+: Een glanzende vacht, gladde huid en heldere ogen; dankzij de aanwezigheid van zink en omega-6- in Purina ONE moet je kat nu een glanzende vacht, gladde huid en heldere ogen hebben.

Finish: De unieke combinatie van vitamines en antioxidanten in Purina ONE is ondertussen werkzaam om het immuunsysteem van je kat te ondersteunen, zodat ze nog jarenlang gezond blijft.

De 21 Dagen Test is voor gezonde, volwassen katten


8 - Wat als ik niet tevreden ben over het programma?

Laat het ons dan weten! Als je niet tevreden bent over de resultaten, horen we dat graag van je. Na afloop van het programma vragen we je om een evaluatieformulier voor je kat in te vullen. Wees eerlijk en laat ons weten wat wel en wat niet heeft gewerkt voor jouw kat. Vergeet niet dat het programma alleen voor gezonde, volwassen katten is. Als je ontevreden bent, kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. We komen hier dan zo snel mogelijk per e‑mail op terug.

9 - Wat moet ik doen als ik niet wil dat de foto van mijn kat in de kattengalerie op de Purina ONE website komt?

Na afloop van het programma sturen we je een evaluatieformulier voor je kat, gevolgd door een uitnodiging om een nieuwe foto van je kat te uploaden. Je bent niet verplicht om een foto te uploaden. Als je niet wilt dat de foto wordt geplaatst, vink je het hokje ‘Ik begrijp dat mijn getuigenis beoordeeld en geplaatst wordt (voorwaarden)’ niet aan, voordat je op ‘OK’ klikt.

10 - Kan ik meer informatie krijgen over de beoordeling van mijn getuigenis en de foto van mijn kat?

De beoordeling is bedoeld om informatie die je naar onze website hebt geüpload, goed te keuren voor publicatie of ze volledig of gedeeltelijk te weigeren. De benodigde tijd voor de beoordeling varieert van 20 minuten tot 1 dag. Zodra je getuigenis en foto zijn goedgekeurd, krijg je bericht per e‑mail. Als je getuigenis of foto wordt geweigerd, heb je de mogelijkheid om deze na wijziging opnieuw in te dienen.