achtergrondafbeelding dokter met husky
Huisdieren

Innoveren voor de gezondheid en welzijn van husidieren

Onze doelstellingen

Tussen 2018 en 2020 zullen we 14 nieuwe producten introduceren die zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

50

Wat we tot nu toe hebben bereikt

In 2016 hebben we als doel gesteld dat we voor het einde van 2017 16 nieuwe producten wilden introduceren die zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Daarnaast hebben we beloofd om ons onderzoek te delen door 4 artikelen per jaar te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften.

In deze periode hebben we maar liefst 16 nieuwe producten geïntroduceerd en 17 artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften.

Enkele van deze nieuwe producten zijn Purina® DENTALIFE®, om problemen met de orale gezondheid waarmee vier op de vijf honden te maken krijgen tegen te gaan en Purina®ONE® Bifensis, een nutritionele voeding met goede bacteriën waarvan is bewezen dat deze het natuurlijke afweersysteem en de productie van antilichamen bij katten ondersteunt. Elk van deze producten wordt ondersteund door onze voedingsdeskundigen en dierenartsen – onderzoekers die staan voor innovatie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige voeding.

Onze wortels liggen in de 19e eeuw, maar onze passie voor het verbeteren van huisdiervoeding is nog altijd even groot. Wij willen voor 2020 14 nieuwe producten introduceren die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. In 2018 hebben we al 7 nieuwe producten geïntroduceerd.

Ons standpunt: Purina, Onderzoek en Voeding

Wij zijn een bedrijf van huisdiereigenaren en -liefhebbers, van onze wetenschappers en voedingsdeskundigen tot en met onze marketing- en salesmensen. We vinden het belangrijk om te begrijpen welke behoeften huisdieren hebben qua voeding, gedrag en op sociaal vlak. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn en blijven.

afbeelding Purina ONE Dualnature voeding

We zijn overtuigd dat wetenschappelijk bewezen, kwalitatief hoogwaardige voeding essentieel is voor het welzijn van huisdieren. Vanaf de oprichting van ons bedrijf en bij al onze activiteiten houden wij ons daarom aan onze belofte van kwalitatief hoogwaardige voeding, wetenschappelijk bewijs en resultaten. Bij Purina staat de voeding centraal.

Als een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huisdierverzorging hebben we grote investeringen gedaan in wetenschap, innovatie en het begrijpen van huisdieren. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid jegens huisdieren en hun eigenaren om onze kennis van, ons onderzoek naar huisdiervoeding en onze know-how op het gebied van ontwikkeling te gebruiken. Om grenzen te verleggen en voedingen te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan voeding voor huisdieren met speciale behoeften en huisdieren die voeding nodig hebben die wordt voorgeschreven door de dierenarts.

We werken samen met gerespecteerde collega's en toonaangevende dierenartsen wereldwijd. Wij willen door middel van innovatie belangrijke vooruitgang boeken op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren.

Bijdragen aan Nestlé CSV

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over Nestlé in Society

ANDERE BELOFTEN