A B C D E G H I K L M N O P R S T U V Z

O

obesitas
Bij obesitas is er overvloedig lichaamsvet aanwezig wat de gezondheid, welzijn en levenskwaliteit van je huisdier kan schaden. Obesitas kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals suikerziekte en hartproblemen. Raadpleeg de dierenarts voor richtlijnen over obesitas.
OPTINUTRITION
Voor elke hond en kat, van elk ras en elke leeftijd, is er een geschikte voeding van PURINA® PRO PLAN® met OPTINUTRITION®: de extra voeding voor gerichte gezondheidsvoordelen. Elke voeding in het assortiment is versterkt met speciaal geselecteerde voedingsstoffen die voor elke levensfase gerichte gezondheidsvoordelen opleveren
overgewicht
Het is belangrijk om te weten wat een gezond gewicht is bij jouw huisdier, afhankelijk van het ras. Huisdieren met overgewicht zijn gevoelig voor gezondheidsproblemen, zoals diabetes en hartproblemen. Raadpleeg de dierenarts voor het ideale gewicht van jouw hond of kat. oor een ruwe indicatie van een gezond gewicht zou je de vorm van hun taille moeten kunnen zien wanneer van bovenaf bekeken bij zowel katten als honden.
oxalaat
Een bestanddeel van urinaire stenen en kristallen in calciumoxalaat die het plassen van katten pijnlijk maken. PURINA® PRO PLAN® voeding bevat speciale samenstellingen die het moeilijk maken voor het vormen van calciumoxalaat en struvietstenen of -kristallen.