VEELGESTELDE VRAGEN OVER PRO PLAN LIVECLEAR®

Baanbrekende nieuwe ontdekkingen brengen allerlei vragen met zich mee. Speciaal voor jouw gemoedsrust hebben we dit handige overzicht gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden over PRO PLAN LiveClear®.

Alle katten produceren het belangrijkste kattenallergeen Fel d 1, ongeacht ras, leeftijd, haarlengte, geslacht of gewicht. Tijdens een uniek onderzoek van Purina bleek 97% van de katten die werden gevoed met PRO PLAN LIVECLEAR®, na drie weken dit voer te hebben gekregen, minder actief Fel d 1 op hun vacht en huidschilfers te hebben.
PRO PLAN LIVECLEAR® heeft geen invloed op de algemene fysiologie van de kat. Je kat blijft Fel d 1 produceren en op de normale manier verharen. Het belangrijkste ingrediënt in PRO PLAN LIVECLEAR® is een specifiek eiwit afkomstig uit eieren. Dit eiwit hecht zich aan het Fel d 1-allergeen in het speeksel van de kat om dit op een veilige manier te neutraliseren.
Ja. Ons belangrijkste ingrediënt neutraliseert slechts het Fel d 1-allergeen in het speeksel van de kat slechts. Dit is een veilige, katvriendelijke benadering die de Fel d 1-productie niet in de weg staat en geen invloed heeft op de algehele fysiologie van de kat.
Je hebt geen recept nodig om je kat PRO PLAN LIVECLEAR® te voeren.
PRO PLAN LIVECLEAR® kan online en in de winkel worden gekocht bij diverse gespecialiseerde dierenwinkels en tuincentra.