Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gezondheid & Welzijn

Hoe zou goed geformuleerde honden en kattenvoeding moeten werken? 

Minstens zo belangrijk als wat wij in onze Beyond-producten stoppen, is wat uw hond en kat eruit haalt.

 Daarom leggen we de nadruk op verteerbaarheid wanneer we onze recepten voor Beyond ontwikkelen. Alleen wanneer huisdieren hun voedsel gemakkelijk kunnen verteren, kunnen de voedingsstoffen goed door het lichaam worden opgenomen. 

img_0

Smaak, textuur en de grootte van het brokje

Maar goede voeding is natuurlijk niets waard als jouw huisdier het niet wil eten. Daarom zorgen onze huisdiervoedingsdeskundigen dat jouw huisdier van elk bakje Beyond geniet en dat aan haar voedingsvereisten wordt voldaan, waardoor aan het algehele welzijn van jouw huisdier wordt bijgedragen. Smaak, textuur en de grootte van het brokje zijn factoren die allemaal bepalen of een product aantrekkelijk is voor jouw huisdier. Daarom besteden we veel aandacht aan smakelijkheid wanneer we onze recepten samenstellen. 

Wat we in onze voedingsformule voor gezonde honden en katten stoppen is belangrijk, maar wat we eruit laten ook. Al onze droge recepten bevatten hoogwaardige eiwitten als hoofdingrediënt. Elk recept wordt gemaakt met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en essentiële voedingsstoffen, zodat jouw huisdier krijgt wat het belangrijkste is: een heerlijke maaltijd, die 100% volledig is. 

health and wellbeing graphic_NL_1080x394p

Lees het hele verhaal over hoe wij Beyond® gaan


Dog

Maak de juiste keuze met Beyond®

Dog