Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina ONE kattenvoer darmmicrobioom
Purina One

Ontdek het assortiment van Purina ONE

Speciaal samengestelde voeding voor de behoeften van jouw kat​​.​
Aangeboden door Purina ONE®
Aangeboden door
Purina One

Geavanceerde voeding voor een evenwichtig darmmicrobioom

Onze toonaangevende voedingsdeskundigen laten je graag kennismaken met de nieuwe Purina ONE® Bifensis®. Een assortiment dat geavanceerde voeding biedt om het darmmicrobioom van je kat te helpen beschermen en het immuunsysteem te stimuleren. En als je kat gezond is van binnen, is dat zichtbaar van buiten.

Onze deskundigheid

Door het combineren van jarenlange dierenverzorging innovatie door onze voedingsdeskundigen, is het PURINA ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van jouw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen.
Of je nou kiest voor de droogvoeding of natvoeding, met PURINA ONE geef je jouw kat altijd een smakelijke en nutritioneel geavanceerde maaltijd.

Ontdek een assortiment op maat voor de behoeften van jouw kat

Zichtbare gezondheid begint van binnen.​

Een assortiment dat speciaal is afgestemd op de behoefte van jouw kat aangepast aan haar levensfase en levensstijl.​

PURINA ONE BIFENSIS® is een unieke nutritionele formule met heilzame functionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat stimuleren van binnenuit. Verkrijgbaar in een breed assortiment van smaakvolle producten met hoogwaardige ingrediënten, bijvoorbeeld met kip als nummer één ingrediënt. PURINA ONE BIFENSIS® ondersteunt de natuurlijke afweer van jouw kat, zowel vandaag als morgen.​

Purina ONE bifensis kat droogvoer en natvoer

Ontdek vandaag nog hoe je begint aan gecombineerde voeding voor jouw kat.​

Purina ONE droogvoer en Purina ONE natvoer zijn ontwikkeld door onze experts en bieden de essentiële voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft. Purina ONE droogvoer biedt een knapperige textuur waar je kat naar hunkert, terwijl Purina ONE natvoer hydratatie levert, om nog maar te zwijgen van de smaak die ze zo lekker vindt.

Purina ONE kat droogvoer en natvoer

Ontdek ons volledige assortiment:

Door het combineren van jarenlange dierenverzorging innovatie door onze voedingsdeskundigen, is het PURINA ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van jouw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen.

Ontdek PURINA ONE natvoeding met hoogwaardige ingrediënten, speciaal samengesteld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen om hoogwaardige voeding te combineren met geweldige smaak.

Deze complete en uitgebalanceerde recepten van malse reepjes en groenten in een heerlijke jus, rijk aan vitamines en mineralen, zorgen voor gerichte voeding. Met PURINA ONE weet je zeker dat je haar alles geeft wat ze nodig heeft om vandaag en morgen gezond te blijven.

Kittens bevinden zich in een fase van intense groei en ontwikkeling. Hun voedingsbehoeften zijn extreem veeleisend voor deze hoge groeisnelheid. Purina ONE Junior is speciaal ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kittens (van spenen tot 12 maanden) en drachtige of zogende katten.

Het is belangrijk om voor jouw kat te zorgen tot op hoge leeftijd, met speciale aandacht voor hun natuurlijke afweer, nierfuncties en mobiliteit. Purina ONE senior kattenvoer met kip en volkoren bevat Bifensis. Het is speciaal samengesteld met vitamines en mineralen en ondersteunt de vitale functies van jouw senior kat.

Advies van onze experts

waarom is mijn kat ziek artikel Purina ONE
Purina ONE
Waarom is mijn kat ziek. Gezondheidsproblemen bij katten.
Wat is het darmmicrobioom en hoe beïnvloedt het de spijsvertering van je kat? Het darmmicrobioom van je kat en het verband met de spijsvertering. Darmmicrobioom: De spijsvertering van je kat ondersteunen.
Kat kijkt uit een raam
Purina ONE
5 handige tips om het darmstelsel van jouw kat te bevorderen​
Een goede gezondheid van jouw kat is van groot belang en een goed darmstelsel draagt hier bij toe. Lees hier enkele tips die de spijsvertering van jouw kat kunnen bevorderen.

Gerelateerde artikelen van Purina ONE

Purina One

Waarom mensen van Purina One houden

Purina ONE kat ruikt aan zak kattenvoer
Overgestapt naar deze brokjes, poes hoeft niet te wennen aan nieuwe brokjes. Valt zeer goed in de smaak en poes is iedere keer blij als ik haar bakje weer vul. Goede prijs kwaliteit verhouding​.
Maaikehd​
Januari 2021
Purina ONE kitten naast voerbakje
Tot nu toe zijn we erg tevreden over onze nieuwe kittenbrokjes. De brokjes zijn mooi klein waardoor ze het als kitten goed kunnen eten. Toen ik mijn kat kreeg had hij niesziekte en een geïrriteerde keel. Hierdoor kon hij slecht brokjes eten omdat ze...
Yarima91​
Januari 2021
Purina ONE kat eet uit voerbakje
Het is een smaakvolle, perfecte brok voor mijn kater van bijna 18. Het is geweldig voor zijn tanden en kiezen, hij heeft een mooie glanzende vacht. Elke keer als ik in de keuken ben, komt hij miauwen om een paar brokjes. Voor meneer Bolletje de ideale...
Jolanda​
Januari 2020