Your Pet, Our Passion.
Off
Alle Purina-merken

Trots op onze merken

Stralende ogen, een glanzende vacht en een speelse persoonlijkheid zijn kenmerken van een gezond huisdier, en het begint allemaal met een goede voeding. Daarom zetten wij ons continu in om de wetenschappelijke inzichten in de gezondheid en voeding van huisdieren te verbeteren. Houd je huisdier gelukkig, gezond en sterk met Purina.

Merken voor katten

Felix kat
Felix
Om te voldoen aan de behoeften van onze ondeugende rakkers, hebben we een onweerstaanbaar assortiment Felix-producten samengesteld. Smakelijke maaltijden die eruit zien alsof je ze zelf bereid hebt, met sensationele combinaties van texturen en smaken om de zintuigen van jouw kat te prikkelen: smakelijke gelei, sauzen en zelfs soepen! Het is dan ook niet verwonderlijk dat slimme katten Felix krijgen.
Gourmet witte kat
Gourmet
Het Gourmet assortiment is gemaakt om het culinaire smakenpalet van katten te verwennen. Het assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid aan smaken en texturen in vijf assortimenten - Gold, Perle, Mon Petit, Revelations en Nature's Creations - allemaal bereid in handige porties om jouw foodie iedere maaltijd heerlijke variatie te bieden.
Purina One grijze kat
Purina ONE
Purina ONE is speciaal ontwikkeld om aan de complete voedingsbehoeften van katten te voldoen en is verkrijgbaar voor elke levensfase en voor elke levensstijl. Doordat de voeding van Purina ONE zo geavanceerd is en aangepast naar de behoefte van elke kat, zou je in slechts 3 weken een zichtbaar verschil kunnen zien in de gezondheid van jouw kat.
Pro Plan kat
Pro Plan
Elke kat heeft andere voedingsbehoeften, en deze zullen op verschillende momenten in hun leven ook veranderen. De voeding in het PRO PLAN assortiment is vakkundig samengesteld om aan sommige van deze veranderende behoeften te voldoen. Door het toepassen van geavanceerde wetenschap, kan PRO PLAN wetenschappelijk bewezen voordelen bieden die het welzijn gedurende het hele leven van de kat helpen bevorderen. Van voeding die het immuunsysteem ondersteunt, tot voeding ter ondersteuning van een gevoelige huid en spijsvertering.
Dentalife cyperse kat
Dentalife
De heerlijke kauwsnacks van Dentalife kan je dagelijks aan je kat geven, om op een gemakkelijke en effectieve manier zijn tanden te reinigen. Met hun wetenschappelijk ontworpen knapperige en poreuze textuur kunnen de snacks alle tanden bereiken. Begin met jouw kat aan een dagelijkse gebitsverzorging met Dentalife Kat - de snack die reinigt!
Beyond Cyperse kat
Beyond
De recepten van Beyond bevatten geselecteerde natuurlijke ingrediënten en voorzien katten van 100% complete voeding. Gemaakt door de experts van Purina, bevat elke maaltijd alle voeding die jouw kat nodig heeft.

Merken voor honden

Beneful
Beneful
Jouw hond zal dol zijn op het Beneful assortiment zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd met een combinatie van knapperige en zachtere stukjes voor een perfecte mix van smaken en texturen.
Pro Plan Yellow Lab
Pro Plan
Elke hond heeft andere voedingsbehoeften, en deze zullen op verschillende momenten in hun leven ook veranderen. De voeding in het PRO PLAN assortiment is vakkundig samengesteld om aan sommige van deze veranderende behoeften te voldoen. Door het toepassen van geavanceerde wetenschap, kan PRO PLAN wetenschappelijk bewezen voordelen bieden die het welzijn gedurende het hele leven helpen bevorderen. Van voeding die het immuunsysteem ondersteunt, tot voeding ter ondersteuning van gevoelige huid en spijsvertering.
PURINA PRO PLAN Veterinary Diets voor honden​
PRO PLAN Veterinary Diets
Het PRO PLAN Veterinary Diets assortiment is gecreëerd om dierenartsen te helpen bij het bieden van nutritionele ondersteuning voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij honden. Het assortiment klinische diëten en aanverwante producten stelt dierenartsen in staat de effectiviteit van het totale behandelingsprotocol te versterken met doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen formules.
Beta dog
Adventuros
Gemaakt voor honden met een natuurlijk gevoel voor avontuur, zitten de Purina Adventuros snacks vol met spannende smaken die gewoon wachten om losgelaten te worden! Ontdek deze smakelijke snacks die de wilde avontuurlijke kant van jouw hond naar boven haalt.
Bonzo
Bonzo
De persoonlijkheid van jouw hond brengt iets heel speciaals in huis. Om hem te helpen gelukkig en gezond te blijven, is Bonzo speciaal samengesteld met alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft, in een reeks recepten waar hij dol op is.
Beyond dog
Beyond
De recepten van Beyond bevatten geselecteerde natuurlijke ingrediënten en voorzien honden van 100% complete voeding. Gemaakt door de experts van Purina, bevat elke maaltijd alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft.
Dentalife dog
Dentalife
Deze kauwsnack met een unieke poreuze textuur en duidelijke ribbels die het tandvlees masseren, is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is wetenschappelijk bewezen dat het door een natuurlijke reinigende werking de vorming van tandsteen vermindert. Begin met jouw hond aan een dagelijkse gebitsverzorging met Dentalife kauwsnack - de snack die reinigt!