Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Man en hond die op het strand lopen

Onze impact

Bij Purina zijn we ervan overtuigd dat mens en huisdier samen gelukkiger zijn. We willen goed doen - voor huisdieren, hun baasjes en onze planeet. Duurzaamheid, gezondheid, welzijn en maatschappelijke betrokkenheid zijn erg belangrijk voor ons. Hier kun je meer te weten komen over de doelen die we ons op deze afzonderlijke gebieden hebben gesteld!

Landschap infograpic

Wij hebben een impact op

Mensen, gezinnen en huisdieren

Iedere huisdiereigenaar wil dat zijn huisdier een lang, gezond en gelukkig leven kan leiden. Als toonaangevende onderneming op het gebied van huisdieren streven we er voortdurend naar om de normen op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn voor huisdieren te verhogen.

Gemeenschap

Omdat we geloven dat de band tussen huisdier en mens vele voordelen biedt, komen we elke dag op voor de rol van huisdieren in de samenleving en werken we aan tastbare oplossingen om het leven van huisdieren en de mensen die van ze houden, te verrijken.

De planeet

In samenwerking met onze partners en belanghebbenden werken we aan een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het tot nul reduceren van de milieu-impact van onze activiteiten.

Ontdek meer

Vrouw heeft een kat vast
Onze beloften
Purina heeft 6 beloften opgesteld met initiatieven om zich in te zetten de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden te verbeteren.
Rode kat bij de dierenarts
Onze impact
Goede doelen waarmee wij samenwerken
We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren tot organisaties die de band tussen huisdier en mens stimuleren.
Vrouw met beagle die achter laptop werkt
Onze impact
Huisdieren op het werk
We willen helpen om huisdiervriendelijke werkplekken mogelijk te maken voor iedereen.
Better with Pets prize vrouw zit met hond
Onze impact
Purina Better with Pets Prize
Voor de Purina BetterwithPets prize wordt gezocht naar sociale innovators die zich inzetten op het benutten van de band tussen huisdier en mens om de gezondheid en het welzijn in de samenleving te verbeteren.
Duurzaamheid

We werken aan een afvalvrije toekomst en hebben een werelwijde belofte gedaan dat tegen 2025 95% van onze verpakking herbruikbaar of recyclebaar zullen zijn.

Over Purina

Hond en kat op schoot van de eigenaar
Over Purina
Over ons
Wij zijn ervan overtuigd dat de band tussen mens en huisdier levens verrijkt. Die overtuiging staat centraal in alles wat we doen en de bij de producten die we wereldwijd produceren.
Vrouw en hond op laptop
Over Purina
Jouw vragen zijn belangrijk
Jouw interesse en vragen met betrekking tot onze producten, onze processen en onze impact op de planeet zijn belangrijk voor ons. Wij zijn van mening dat transparantie consumenten in staat stelt om beter geïnformeerde keuzes te maken.
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.

Off