Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN Hond Australische herder liggend
PRO PLAN
Elk product van het PRO PLAN assortiment biedt 100% van de essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft.

Wij geloven dat voeding aan de basis ligt van de gezondheid en het welzijn van je huisdier op lange termijn en het startpunt is voor een fantastisch leven voor je hond.

Daarom kun je op PRO PLAN vertrouwen om je hond een voeding te geven die gebaseerd is op geavanceerde wetenschap en ondersteund wordt door meer dan 90 jaar bewezen resultaten.​

Alle PRO PLAN-producten zijn zo samengesteld dat ze optimaal gebruik maken van hoogwaardige ingrediënten, een efficiënte opname van voedingsstoffen en gerichte voordelen bieden in elke levensfase - van het ondersteunen van de immuniteit bij puppy's tot het bevorderen van de cognitieve ontwikkeling bij oudere honden.​

Onze geoptimaliseerde voedingen bieden aanzienlijke gezondheidsvoordelen die het welzijn van je huisdier op lange termijn ondersteunen zonder afbreuk te doen aan de heerlijke smaak waar je hond van houdt.​

Ontdek het Pro Plan Assortiment Banner 2000x625.jpg
PRO PLAN hond Australian Sheppard Puppy
Onze voeding
PRO PLAN voor puppy’s
Het PRO PLAN assortiment voor puppy’s is speciaal samengesteld door de dierenartsen en voedingsdeskundigen van PURINA om puppy’s de best mogelijke start in het leven te geven. Onze producten op basis van colostrum ondersteunen de natuurlijke afweer van puppy’s en helpt ze de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te gaan.
PRO PLAN hond Australische herder zittend
Onze voeding
PRO PLAN voor volwassen honden
Ons PRO PLAN assortiment voor volwassen honden wordt ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en bevat belangrijke voedingsstoffen die helpen bij het ondersteunen van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl, het glanzend houden van de vacht van wortel tot punt en het onderhouden van een goede gebitsverzorging.
PRO PLAN hond australian sheppard liggend
Onze voeding
PRO PLAN voor senior honden
Naarmate honden ouder worden is het van belang om ze een voeding te geven die speciaal is samengesteld voor hun gouden jaren. Onze PRO PLAN Senior producten bevatten een exclusieve combinatie van voedingsstoffen. PRO PLAN helpt je hond zo levendig, alert en interactief mogelijk te blijven, en verbetert de mentale scherpte en het reactievermogen.
Weimaraner hond pro plan voeding
Onze voeding
PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION
PRO PLAN® Expert Care Nutrition producten zijn verrijkt met colostrum, dat aantoonbaar het immuunsysteem van jouw huisdier helpt te ondersteunen.

Ontdek ons assortiment:​

De kracht van de wetenschap benutten

Als baasje ben jij de belangrijkste factor voor het welzijn van je hond en wij zijn er om je daarbij te helpen. Daarom richten wij ons onderzoek  op de voeding en verzorging van huisdieren en willen wij al onze inzichten met jou delen.

PRO PLAN Veterinary Diets voor hond

PRO PLAN Veterinary Diets helpt dierenartsen om nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij honden. Dankzij de doelgerichte formules van de dieetvoeding kunnen dierenartsen de effectiviteit van algemene behandelprotocollen verbeteren. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.

Pro Plan logo