Your Pet, Our Passion.
Purina PRO PLAN Hond en Kat
PRO PLAN
Wij van PRO PLAN zijn ervan overtuigd dat voeding aan de basis ligt van de gezondheid en het welzijn van je huisdier op lange termijn, het beginpunt van een fantastisch leven voor je hond of kat!

Wij, bij Purina PRO PLAN, geloven dat voeding de basis is voor een langdurige gezondheid, welzijn en het startpunt voor een geweldig leven voor jouw huisdier. PRO PLAN is een betrouwbare keuze als je op zoek bent naar producten die gebaseerd zijn op geavanceerde, bewezen wetenschap, geworteld in meer dan 90 jaar passie en expertise.​

Voed de levenslange gezondheid van jouw huisdier met PRO PLAN-producten die precies zijn samengesteld om het beste uit hoogwaardige ingrediënten te halen, efficiënte opname van voedingsstoffen en bewezen gerichte voordelen te bieden in elke fase van hun leven - van het ondersteunen van de immuniteit bij puppy's en kittens tot het helpen van levenslang welzijn bij volwassen katten en honden. Omdat voeding ook de sleutel tot het hart van jouw hond of kat is, bieden al onze producten ook een geweldige smaak waar jouw huisdier dol op zal zijn.​

Door de niveaus van specifieke voedingsstoffen af ​​te stemmen op de exacte behoeften van verschillende huisdieren in elke levensfase, levert het Purina PRO PLAN-assortiment geoptimaliseerde voeding, waardoor baasjes hun huisdieren zinvolle gezondheidsvoordelen kunnen bieden die het welzijn en de levensstijl op de lange termijn ondersteunen.

Australian Sheppard hond
Hond
Ontdek PRO PLAN Hond
Wij geloven dat voeding de basis is van gezondheid en welzijn op de lange termijn. Voor ons is het verbeteren van de voeding van uw hond een levenswerk.
PRO PLAN Kat Egyptische Mau liggend
Kat​
Ontdek PRO PLAN Kat
PRO PLAN biedt een assortiment van complete, evenwichtige en wetenschappelijk onderbouwde producten die bijdragen aan een lang en gezond leven van jouw kat.