Your Pet, Our Passion.
Felix kattenvoer
Felix
Heerlijke maaltijden en snacks voor je speelse en ondeugende kat.
 

Iedereen kent Felix of een kat zo slim als Felix!

Wie wil zijn kat nou geen voer geven dat niet alleen onweerstaanbaar lekker maar ook nog eens gezond is? Felix® heeft een uitgebreid assortiment in portiezakjes, heerlijke droge brokjes en smakelijke snacks. Alle maaltijden in het gevarieerde Felix® assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige, verrukkelijke ingrediënten waar elke slimme kat om vraagt! Maar dat is nog niet alles. De Felix® maaltijden bevatten alle eiwitten, vitaminen en mineralen die een gezonde kat nodig heeft om voor 100% in zijn dagelijkse behoeften te voorzien.

Felix Heerlijke Plakjes
Felix
Felix Heerlijke Plakjes
Laat je kat smullen van perfect gestoomde plakjes, bedekt met een smakelijke gelei. Rijk aan eiwitten en vol van smaak!
Felix Heerljike Reepjes
Felix Heerlijke Reepjes
Malse en onweerstaanbare reepjes in een smakelijke jus waar jouw kat dol op zal zijn!
Felix Snacks
Felix Snacks
Tijd voor iets lekkers!
De onweerstaanbare Party Mix snacks, rollende Play Tubes en luchtige Crispies en zo veel meer heerlijke kattensnack. Op deze manier is het elke dag fijn om kat te zijn!

Bekijk het assortiment:

Met een grote verscheidenheid aan heerlijke smaken, texturen en formaten voldoen de Felix recepten voor 100% aan de dagelijkse behoefte van je kat, indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking. Verrukkelijke maaltijden gemaakt met gezonde ingrediënten, alles wat je kat nodig heeft om gelukkig en gezond te blijven, ongeacht haar leeftijd.

Felix onweerstaanbaar lekker

Felix natvoer kattenvoer
Felix natvoer
Heerlijk natvoer
Het water zal jouw ondeugende kat in de mond lopen! Of het nu met saus of in gelei, vlees of vis is - het grote aanbod natvoer van FELIX heeft voor deugniet wat wils.
Felix droge brokken kattenvoer
Felix droge brokjes
Smakelijk droogvoer
Breng afwisseling in het bakje van jouw kat met ons heerlijke droogvoer. Perfect om brandstof te bieden aan jouw kat, zodat hij elk moment van de dag klaar is voor kattenkwaad.
Felix krijgt kattensnacks
Felix Snacks
Onweerstaanbare snacks
Deel liefdevolle en ondeugende momenten met jouw kat met Felix Snacks, alle slimme katten vragen er om!
Felix Soup kattenvoer
Felix Soup
Overheerlijke soep
Je kleine deugniet zal ervan genieten de overheerlijke bouillon op te likken en zijn tanden te zetten in de verrukkelijke stukjes…


Waarom mensen van Felix houden

Kat kijkt naar Felix snacks
Mijn 4 katten vonden de snackjes heerlijk! Zelf ook even gekeken en geroken maar ze waren niet vettig en roken lekker. Zeker een aanrader!
felix.twinkle.balou.eddie
Juni 2021
Kat eet felix kattenbrokjes
Ik heb mijn kat deze brokjes laten proberen en ze smikkelt ervan! Ook gaat ze wat gemakkelijker naar de kattenbak, waaruit ik kan opmaken dat het goed voor haar is.
Miblit
December 2020
Kat kijkt naar Felix snacks
Onze kat vind vlees uit zakjes altijd wel lekker. Maar normaal alleen met saus. Deze was met gelei, dus ik was benieuwd naar haar reactie. Maar het was een groot succes! Dat kopen we zeker nog eens!
Katelijne
December 2019
Kat eet felix soup
Ik ben tevreden over dit product. Mijn katten krijgen dit als lekkernij en ze kunnen niet wachten tot het voor hun neus staat.
Cats09
December 2020