Your Pet, Our Passion.
Hond en kat spelen

Een huisdier vinden

Een nieuw huisdier is echt iets om naar uit te kijken! Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste ras, het tegen elkaar afwegen van de baten en lasten, het kiezen tussen een adoptiehond of een raspup? Bij ons vind je heel veel adviezen van experts.

Een hond in huis halen

Zoals bij alle belangrijke beslissingen moet je je eerst goed informeren, om er zeker van te zijn dat je de juiste hond kiest voor jou en je levensstijl.

Een kat in huis halen

De beslissing een kat te nemen kan vele vragen oproepen. Welk ras zou je willen? Kan je wel wat kattenkwaad van een speelse kitten aan, of zou een rustigere, oudere kat beter bij je levensstijl passen? 

Ontdek meer

Hond die eigenaar bekijkt
Hondenrassen
In je zoektocht naar jouw perfecte hond is er zoveel keuze, dat je je misschien wat overweldigd voelt. Onze hondenraswijzer legt jouw levensstijl naast de behoeften van de hond. Je kan ook rassen bekijken in ons hondenrassen overzicht.
Twee katten zitten op de bank
Kattenrassen
Het is heel leuk een kat te hebben, maar het houdt ook een grote verantwoordelijkheid in. Ontdek welk ras past bij jouw unieke levensstijl met onze kattenraswijzer of kijk rond in on bibliotheek met kattenrassen.
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.