Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN Kat Egyptische Mau liggend
PRO PLAN
Elk product van het PRO PLAN® assortiment biedt 100% van de essentiële voedingsstoffen die je kat nodig heeft.

Wij geloven dat voeding aan de basis ligt van de gezondheid en het welzijn van je huisdier op lange termijn, het startpunt voor een fantastisch leven voor je kat. 

Daarom kan je op PRO PLAN vertrouwen om je kat een voeding te geven die​ gebaseerd is op de modernste technologie en ondersteund wordt door meer dan 90 jaar bewezen resultaten.

Alle PRO PLAN producten zijn nauwkeurig samengesteld dat ze het beste halen uit ingrediënten van hoge kwaliteit die zorgen voor een efficiënte opname van voedingsstoffen en gerichte voordelen in elke levensfase - van ondersteuning van de immuniteit bij kittens tot bevordering van de gezondheid van de nieren bij volwassen katten.​

Onze voedingsproducten bieden aanzienlijke gezondheidsvoordelen die het welzijn van je huisdier op lange termijn ondersteunen zonder afbreuk te doen aan de heerlijke smaak waar je kat van houdt.

PURINA PRO PLAN Kat LiveClear®
Aangeboden door
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN® LIVECLEAR®

Purina introduceert Pro Plan® LiveClear®, de eerste en enige kattenvoeding die veilig en effectief allergenen op kattenhaar en huidschilfers vermindert. Deze aanpak is een revolutionaire wereldprimeur! Na drie weken dagelijk voeren zijn kattenallergenen op kattenhaar en huidschilfers met gemiddeld 47% verminderd.

PURINA PRO PLAN Kitten​
Voeding
PRO PLAN voor kittens
Het PRO PLAN assortiment voor kittens is speciaal samengesteld door de dierenartsen en voedingsdeskundigen van PURINA om kittens de best mogelijke start in het leven te geven door hen van jongs af in hun ontwikkeling te ondersteunen.
PRO PLAN kat Egyptische Mau zittend
Voeding
PRO PLAN voor volwassen katten
Ons assortiment voeding voor volwassen katten ondersteunt hun immuunsysteem met een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van ingrediënten die gezonde nieren bevordert en hun tanden versterkt.
PRO PLAN Kat Egyptische Mau lopend​
Voeding
PRO PLAN voor gesteriliseerde of gecastreerde katten​
Onze voeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten is deskundig uitgebalanceerd om hun gezondheid op lange termijn te beschermen. De unieke samenstelling bevordert gezonde nieren en helpt het ideale lichaamsgewicht te behouden.
Pro Plan Expert Care kattenvoer
Onze voeding
PRO PLAN® Expert Care Nutritrion
PRO PLAN® Expert Care Nutritrion producten zijn verrijkt met colostrum - een natuurlijk, bioactief bestanddeel dat aantoonbaar het immuunsysteem van jouw huisdier helpt te ondersteunen en een gezonde spijsvertering bevordert.

Ontdek ons assortiment:​

De kracht van de wetenschap benutten

Als baasje ben jij de belangrijkste factor die het welzijn van je kat kan beïnvloeden. Daarom willen wij al onze kennis op het gebied van voeding en verzorging van huisdieren met jou delen.

​ PRO PLAN Veterinary Diets voor katten​

PRO PLAN Veterinary Diets helpt dierenartsen om nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij katten. Dankzij de doelgerichte formules van de dieetvoeding kunnen dierenartsen de effectiviteit van algemene behandelprotocollen verbeteren. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.

Pro Plan logo