Your Pet, Our Passion.
Hond en kat op schoot van de eigenaar

Over Purina

Wij zijn ervan overtuigd dat de band tussen mensen en huisdieren levens verrijkt. 

Die visie is door de jaren heen altijd de leidraad geweest bij onze activiteiten en komt echt tot leven in het merk PURINA®, dat William H. Danforth in 1904 heeft opgericht.

Die overtuiging staat ook nu centraal in alles wat we doen en bij de producten die we wereldwijd produceren.

Ontdek meer

Vrouw en hond op laptop
Over ons
Ons verhaal, onze missie
Het creëren van een beter leven voor huisdieren en de mensen die van ze houden, is onze bestaansrede en wat we het beste doen!
Vrouw knuffelt kat
Voeding
Onze voedingsfilosofie
Met ons wereldwijde team van 500 wetenschappers, waaronder Purina voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengedragsdeskundigen, zijn we op een missie om de lat voor huisdierenvoeding hoger te leggen.
Ingredienten
Voeding
Onze ingrediënten
Wij selecteren voor onze honden- en kattenvoeding alleen die ingrediënten die jouw huisdier helpen het best mogelijke leven te leiden.
Purina Institute en innovatie
Wetenschap
Het Purina Institute & innovatie
Sinds de oprichting is Purina een pionier op het gebied van voedingsinnovaties met als doel honden en katten te helpen een langer en beter leven te leiden.
Liveclear-product
Aangeboden door
PRO PLAN

Een belangrijke doorbraak in de beheersing van allergenen van katten

Wij vinden dat er niets tussen jou en je kat mag komen. Zelfs geen allergenen! Ontdek welk verschil ons Pro Plan® LiveClear® assortiment kan maken in je routine om allergenen te beheersen – om jou en je kat dichter bij elkaar te brengen.

Man en hond die op het strand lopen
Onze impact
Onze impact
Huisdieren meenemen naar het werk, werken aan een afvalvrije toekomst, ondersteunen van lokale goede doelen, de uitreiking van onze jaarlijkse BetterwithPets-prijs... Wij zetten ons in om onze beloften richting huisdieren en hun families, gemeenschappen en de lokale omgeving waarin wij actief zijn, na te komen.
Jouw vragen zijn belangrijk

Jouw interesse en vragen met betrekking tot onze producten, onze processen en onze impact op de planeet zijn belangrijk voor ons. Wij zijn van mening dat transparantie consumenten in staat stelt om beter geïnformeerde keuzes te maken. 

Wij hechten belang aan je vragen over onze producten, werkzaamheden en impact op de planeet, want wij zijn van mening dat transparantie consumenten in staat stelt om beter geïnformeerde keuzes te maken. 

Onze merken

We zijn trots op het produceren van de meest populaire en betrouwbare merken van huisdierenvoeding in Nederland. We zetten ons ook continu in om de wetenschappelijke inzichten in de gezondheid en voeding van huisdieren te verbeteren. Houd je huisdier gelukkig en gezond met Purina. 

Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.