Your Pet, Our Passion.
Off
Vrouw die met een hond buiten loopt

Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat de band tussen mensen en huisdieren levens verrijkt. 

Ons verhaal 

De band tussen huisdieren en mensen is uniek. Gebouwd op het delen van gezelschap, ervaringen en liefde, inspireert het onze overtuiging dat de band tussen mensen en huisdieren levens verrijkt. Daarom ontwikkelen wij al meer dan 125 jaar smakelijke, levensverbeterende voeding voor katten en honden van alle leeftijden en levensstijlen. 

Ons portfolio van geliefde merken raakt elke dag miljoenen levens.  Door het aanbieden van een breed scala aan producten in verschillende prijsklassen en voedingskwaliteit – van goed tot uitmuntend – zorgen we ervoor dat complete en uitgebalanceerde huisdiervoeding voor iedereen beschikbaar is.   

Als dierenliefhebbers en -eigenaren weten we hoe hoogwaardige voeding huisdieren en hun baasjes kan helpen om samen een gelukkiger, gezonder en langer leven te leiden. Een rijker leven creëren voor huisdieren en de mensen die van hen houden, is onze bestaansreden en hetgeen wat we het beste doen.

Pets and people are better together.  

Onze missie

Het wereldwijde missie van Purina is: een rijker leven creëren voor huisdieren en de mensen die van ze houden. Ons doel bouwt voort op ons erfgoed en onze overtuiging: Pets and People are Better Together (de band tussen huisdieren en mensen verrijkt  levens) #WeAreBetterWithPets. Het weerspiegelt onze expertise en sluit aan op de uitdagingen in de wereld om ons heen. Deze motivatie is een dagelijkse inspiratiebron voor onze medewerkers.  

Onze ambitie

Onze aanpak is om naar onze belanghebbenden te luisteren, te begrijpen wat voor hen het belangrijkst is, welke vragen ze hebben en op welke gebieden ze willen dat Purina zich richt op zowel lokaal als Europees niveau om in Europa het meest vertrouwde bedrijf binnen huisdierenproducten te zijn. 

Onze visie

Terwijl we Purina ontwikkelen en transformeren van een fabrikant van huisdiervoeding naar een ecosysteem voor huisdierverzorging, gaan we op zoek naar nieuwe manieren om huisdiereigenaren de best mogelijke ervaringen te bieden, om zo ons doel te bereiken om een ​​rijker leven te creëren voor huisdieren en de mensen die van hen houden.

Alleen door onze expertise op het gebied van huisdiervoeding en de kracht van ons portfolio te combineren met nieuwe bedrijfsmodellen en partnerships, kunnen we meer mensen helpen de geweldige voordelen te ervaren die huisdieren in ons leven brengen.

We bouwen het ecosysteem van Purina om de toonaangevende Nederlandse aanbieder van huisdierverzorgingsproducten te worden, van onze kernactiviteit, diervoeding die levens verbetert, tot ervaringen die huisdiereigenaren zoeken en die voeding overstijgen.

Dat is verankerd in onze missie. Naarmate we meer mensen helpen de geweldige voordelen te ervaren die huisdieren in ons leven brengen, zullen we onze ambitie waarmaken en verdienen we het om gezien te worden als de meest vertrouwde keuze voor huisdierverzorgingsproducten door huisdiereigenaren gedurende het leven van hun huisdier.

Vrouw heeft een kat vast
Onze 10 beloften
Wij zetten ons in om de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden te verbeteren. Daarom hebben we 10 beloften gedaan die we in 2023 moeten realiseren.
Rode kat bij de dierenarts
Goede doelen waarmee wij samenwerken
We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren.
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.