Your Pet, Our Passion.
Off
Geeft om voeding. En om de planeet

 

Purina is toegewijd
Gezonde voeding is de kern van wat we doen, maar het is niet alles wat we doen. We zijn vastbesloten om meer te doen wat echt belangrijk is, voor huisdieren, voor de mensen die van ze houden en voor onze planeet. 

Jeff Hamilton, CEO of Purina Europe

We geven om dezelfde dingen als jij, dus ontdek hoe we meer doen wat echt belangrijk is

Purina zorgt voor huisdieren

Toegewijd aan innovatie

We zijn toegewijd aan het innoveren van huisdiervoeding. In 2020 lanceerden we PURINA® PRO PLAN® LIVECLEAR® - een baanbrekende innovatie die hoogwaardige voeding biedt en tegelijkertijd allergenen op kattenhaar vermindert, om mensen en huisdieren te helpen dichter bij elkaar te blijven.

 

Met de kwaliteit van voeding die we elke dag garanderen en onze toewijding om de gezondheid en het welzijn van huisdieren te verbeteren door middel van innovatie, zal huisdiervoeding altijd centraal staan bij alles wat we doen. Maar onze toewijding aan huisdieren betreft niet alleen voeding, we gaan verder dan het voerbakje alleen!

Fabio Degli Esposti, marketingdirecteur voor Purina Europe

Moeder en zoon spelen met een kat
Toegewijd aan het promoten van verantwoord huisdierbezit
We willen huisdiereigenaren helpen om voor hun huisdieren te zorgen en hun kinderen te leren om verantwoordelijke huisdiereigenaren van de toekomst te worden.
Vrouw knuffelt een puppy
Toegewijd aan het promoten van huisdier adoptie
We werken samen met onze partners in heel Europa om liefdevolle huizen voor huisdieren te vinden.
Vrouw werkt in een lab
Transparantie voor onze ingredienten en kwaliteitsborging
Wij geloven in transparantie over wat er in onze diervoeding zit. Bekijk onze sectie "Elk ingrediënt heeft een doel", waar gemakkelijk te begrijpen informatie staat over de ingrediënten in onze producten.
Of bezoek “Jouw vragen zijn belangrijk” voor informatie over hoe onze producten worden gemaakt.

Purina zorgt voor mensen & samenleving

Pets at Work

Pets at Work is slechts een van onze initiatieven voor mensen en samenleving. Er zijn enorme voordelen aan het hebben van jouw hond op werk. Daarom hebben we 209 bedrijven in Europa geholpen huisdiervriendelijk te worden.

 

Wij geloven dat mensen en huisdieren samen beter zijn en dat de magie van de band tussen huisdier en mens de kracht heeft om een positieve invloed op de samenleving uit te oefenen.

Marie-Thérèse Burkart-Arnoso, hoofd Human Resources voor Purina Europe. 

Winnaar van de Better with Pets prijs van Purina
Purina BetterWithPets Prijs
Wij geloven dat de band tussen huisdier en mens een positieve kracht kan zijn voor verandering in de samenleving. De BetterWithPets-prijs, gelanceerd in 2019, ondersteunt ondernemers die de kracht van de band benutten om de samenleving te helpen.
Oudere vrouw met een kat
Toegewijd om de gezondheid van mensen te bevorderen door de kracht van de band tussen huisdier en me
We hebben als doel om in 2030 1 miljoen mensen in kwetsbare situaties te helpen.
Samenwerking met Victim Support Europe (VSE)
Purina steunt Stichting OOPOEH
Stichting OOPOEH gelooft dat honden je gelukkig en gezond houden. Met een hond beweeg je meer, doe je sneller contacten op en zit je lekkerder in je vel.

Purina geeft om de planeet

Werken aan het verkleinen van onze impact

Een van de manieren waarop we helpen onze impact te verminderen, is door de recycleerbaarheid en herbruikbaarheid van onze verpakkingen te verbeteren. Initiatieven zoals onze Purina One Bifensis-verpakkingen die zijn gemaakt met 40% gerecycled plastic, met behulp van de ISCC-gecertificeerde massabalansbenadering, waardoor de behoefte aan nieuw plastic wordt verminderd: dit zijn plastics die nieuw zijn gemaakt zonder gebruik te maken van gerecyclede materialen.

 

We zijn gepassioneerd over het creëren van een rijker leven voor huisdieren en de mensen die van ze houden, inclusief het werken aan het verminderen van onze impact op de planeet die we delen.

David Anderson, operationeel directeur voor Purina Europe.

Man en zijn hond zittend op een strand
Toegewijd om te werken aan een afvalvrije toekomst
We streven ernaar dat tegen 2025 meer dan 95% van onze verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar zal zijn. We werken hard aan de resterende verpakkingen en blijven vasthouden aan ons doel om 100% te bereiken. Tegen 2030 zullen nieuwe oplossingen voor circulaire ingrediënten in ons productportfolio zijn geïntegreerd.
Purina recyclebare kattenvoeding verpakkingen
Ontwikkeld om te recyclen
Onze GOURMET™ MON PETIT INTENSE & FELIX® SOUP maaltijdzakjes zijn nu recyclebaar verkrijgbaar. Voor meer informatie over hoe je deze verpakkingen kunt recyclen, klik hieronder.
Groene algen in de oceaan
Toegewijd aan geavanceerde regeneratie van bodem- en oceaanecosystemen
We concentreren ons op belangrijke gebieden in onze reis naar bodem- en oceaanregeneratie.

Onze duurzaamheidsactiviteiten

Als onderdeel van het Net Zero-traject van ons moederbedrijf Nestlé werken we aan het verminderen van de uitstoot die wordt geproduceerd door het maken van onze producten door middel van initiatieven zoals de aankoop van hernieuwbare elektriciteit voor onze fabrieken, de transitie naar regeneratieve landbouw en verantwoorde inkoop en het transformeren van ons productportfolio.

Ontdek meer

Onze beloften
Onze beloften
We zijn toegewijd aan het verbeteren van het leven van huisdieren en degenen die van ze houden, daarom hebben we 6 beloften gedaan om tegen 2030 te bereiken.