Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina PRO PLAN Veterinary Diets Hond en Kat
PRO PLAN Vet Diets

Ontdek het PRO PLAN Veterinary Diets assortiment​

PRO PLAN Veterinary Diets is een uniek assortiment van klinische diëten die specifieke behoeften van honden en katten met bepaalde gezondheidsproblemen helpen ondersteunen met gerichte en wetenschappelijk bewezen producten.​

Het PRO PLAN Veterinary Diets-assortiment is ontwikkeld om dierenartsen te helpen voedingsondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsproblemen bij honden en katten. Het assortiment klinische diëten en bijbehorende producten stelt dierenartsen in staat om de effectiviteit van het algehele behandelprotocol te verbeteren met gerichte en wetenschappelijk bewezen producten.

Houd er rekening mee dat alle genoemde indicaties voor Purina Veterinary Diets bedoeld zijn ter ondersteuning van de voeding van de hond of kat met de vermelde aandoening en een passende medische behandeling niet uitsluiten. Deze voeding moet worden gebruikt onder toezicht van een dierenarts.​

PURINA PRO PLAN Veterinary Diets voor katten​
voor katten
Ontdek ons ​​assortiment voor katten
Ontdek de effectieve klinische voeding van Purina PRO PLAN Veterinary Diets voor jouw kat die speciaal zijn ontwikkeld om het welzijn van jouw huisdier vakkundig te ondersteunen.
PURINA PRO PLAN Veterinary Diets voor honden​
voor honden
Ontdek ons ​​assortiment voor honden
Ontdek PRO PLAN Veterinary Diets, klinische voeding voor jouw hond. Met ondersteunende producten, die dierenartsen helpen de effectiviteit van het algemene behandelprotocol van jouw hond te versterken met gerichte, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen voeding.