Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Rode kat en bruine Labrador zitten bij de voeten van de eigenaar

Onze samenwerking met goede doelen

We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren tot organisaties die de band tussen huisdier en mens stimuleren.

Bij Purina gaat onze passie voor huisdieren verder dan alleen onze producten. Wij zetten ons in om liefhebbende baasjes hun huisdieren alles te kunnen bieden op het gebied van gezondheid en geluk.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om goede doelen te koesteren en te steunen. Dit doen wij door een hoge standaard in dierenverzorging te bevorderen, dierenleed te voorkomen en onze kennis en ervaring te delen met anderen. 

Wij zijn dan ook verheugd dat toonaangevende doelen, die onze waarden delen, onze partners willen zijn in het bevorderen van dierenwelzijn. Van voorlichting over verantwoord huisdierenbezit tot het samenbrengen van honden en senioren. Het is onze filosofie om samen met goede doelen te blijven werken aan duurzame programma’s die bijdragen aan echte, tastbare voordelen voor huisdieren en de mensen die hun liefhebben. 

Goede doelen waar Purina mee samenwerkt zijn Stichting OOPOEH en Stichting Met dieren meer mens. Wij steunen deze bijzondere organisaties tijdens hun doorlopende programma’s, nationale campagnes, speciale projecten en lokale evenementen.

Dierendiploma

 

Stichting Met dieren meer mens biedt met het DierenDiploma een gratis lespakket over het houden en verzorgen van huisdieren voor kinderen in de leeftijd van 8/9 jaar.

Het DierenDiploma leert kinderen van alles over huisdieren, van verzorging tot voeding en van leefomgeving tot gedragsherkenning.

LEES MEER

    Stichting Oopoeh

     

    Stichting OOPOEH gelooft dat honden je gelukkig en gezond houden. Met een hond beweeg je meer, doe je sneller contacten op en zit je lekkerder in je vel. 

    LEES MEER