Your Pet, Our Passion.
Beagle zit op schoot van de baas terwijl ze werkt

Pets at Work

Stel je een toekomst voor waar huisdieren en mensen het samen nóg beter hebben. Een toekomst waar je huisdier meenemen naar kantoor de norm en niet de uitzondering is.

Bij Purina zijn wij ervan overtuigd dat huisdieren en mensen elkaar aanvullen.

Wij zouden graag zien dat meer mensen profiteren van de vele voordelen die huisdieren bieden, van een betere gezondheid tot een betere sfeer op de werkvloer. Het uitdragen en promoten van Pets at Work is daarom een van de 10 ‘Maatschappelijke beloften van Purina’. We willen ons steentje bijdragen om diervriendelijke werkplekken mogelijk te maken voor iedereen.

Ontdek hier hoe je een eigen Pets at Work-programma kunt opzetten! #PETSATWORK

Terrier zat op de schoot van de vrouw terwijl ze op de laptop werkt
Pets at Work
Ik ben een werkgever
Lees hier over de zes stappen om een Pets at Work programma op te zetten – en ontdek alle verschillende manieren waarop dit jouw medewerkers en bedrijf ten goede komt.
Golden retriever zat aan het bureau terwijl de groep werkt
Pets at Work
Ik ben een medewerker
Alle noodzakelijke informatie om een Pets at Work programma bij jou op het werk realiteit te maken – inclusief suggesties om het idee aan je manager te presenteren.
Belangrijkste voordelen

Bij Purina zijn huisdieren sinds 2003 welkom in onze Europese kantoren. Wij hebben ook bij andere bedrijven, die huisdieren verwelkomen, onderzoek gedaan naar de voordelen die het hen gebracht heeft. Al deze ervaring en onderzoek heeft ons een goed beeld gegeven van de grote meerwaarde van huisdieren op bedrijven en hun medewerkers.

Ons onderzoek

  • 40% van de ondervraagden is van mening dat Pets at Work bijdraagt aan een betere balans tussen werk en privé.*
  • 24% van de ondervraagden is van mening dat Pets at Work bijdraagt aan meer sociaal contact en het opbouwen van relaties met collega's.*
  • 45% van de ondervraagden is van mening dat Pets at Work voor een fijnere sfeer zorgt.*
  • 50% van alle medewerkers zonder een Pets at Work programma ziet het als een waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde.*

* In 2017 hebben wij duizenden huisdierliefhebbers in heel Europa gevraagd wat zij van Pets at Work vinden.

De voordelen van Pets at Work

Beagle aan een bureau met Bonio-dozen
Pets at Work
GEÏNTERESSEERD IN HET OPZETTEN VAN PETS AT WORK OP JOUW WERKPLEK?
Wij willen onze expertise in het verwelkomen van huisdieren in onze kantoren aanwenden om andere bedrijven in staat te stellen hetzelfde te doen. Geïnteresseerd in het huisdiervriendelijk maken van je werkplek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!