Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Terrier zat op de schoot van de vrouw terwijl ze op de laptop werkt

Voor werkgevers

Wil je een Pets at Work programma opzetten in jouw bedrijf?

Ontdek alle zakelijke voordelen van een Pets at Work programma en maak kennis met de zes stappen om dit op jouw werkplek te realiseren.

Zes stappen

Wij kunnen helpen jouw eigen Pets at Work programma op te zetten, hoe formeel of informeel je beleid en hoe groot of klein jouw bedrijf ook is. Neem een kijkje naar de zes stappen die nodig zijn!

VOORDELEN VAN PETS AT WORK VOOR WERKGEVERS

Wij zijn er volledig van overtuigd dat huisdieren en mensen elkaar aanvullen – ook onderzoek wijst dit uit. Toen wij ruim 1000 bedrijven benaderden als onderdeel van een benchmarkstudie in het Verenigd Koninkrijk, bleek eens te meer hoeveel profijt bedrijven hebben van huisdieren.

Enkele belangrijke zakelijke voordelen die uit ons onderzoek naar voren komen, zijn:

Huisdieren op het werk infographic

WAAROM NEEM JE NIET EEN DAG DE PROEF OP DE SOM?

Een eigen proefdag voor honden op het kantoor organiseren is een geweldige manier om medewerkers te laten wennen aan het idee van honden op de werkvloer. Zodra mensen een goede indruk hebben gekregen, zal het gemakkelijker zijn om hen enthousiast te krijgen voor iets groters.

Doggy Day Trial-plan

Zodra het besluit is genomen om een proefdag met honden op kantoor te organiseren, zal er een datum bepaald moeten worden (vrijdag is meestal een goede optie), de dag moet duidelijk aangekondigd worden en mensen moeten worden geïnformeerd over verantwoord huisdierbezit. Tevens dienen er duidelijke afspraken gemaakt te worden welke richtlijnen er gelden voor die dag.

 

Volgende stappen

Wanneer de proefdag voor honden succesvol blijkt te zijn en je zit te denken om Pets at Work bij jou op de werkvloer te lanceren, onthoud dat je altijd contact met ons kunt opnemen voor informatie en ondersteuning.

Beagle aan een bureau met Bonio-dozen
Pets at work
GEÏNTERESSEERD IN HET OPZETTEN VAN PETS AT WORK OP JOUW WERKPLEK?
Wij willen onze expertise in het verwelkomen van huisdieren in onze kantoren aanwenden om andere bedrijven in staat te stellen hetzelfde te doen. Geïnteresseerd in het huisdiervriendelijk maken van je werkplek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!
Off