Your Pet, Our Passion.
Off
Twee honden zitten voor het kantoorgebouw

De Pets at Work Alliance

Laat ons helpen jouw kantoor diervriendelijk te maken.

 

Als je het Pets at Work-programma in jouw bedrijf wilt opzetten en misschien zelfs lid wilt worden van de Pets at Work Alliance, dan helpen wij je graag.

Onze huisdiervriendelijke kantoren in Europa variëren in grootte, aantal werknemers, architectuur en werkcultuur. Dat geeft ons de expertise om het Pets at Work-programma in zeer verschillende omgevingen te implementeren.

Stuur een mailtje naar ons  Petcare Team en wij nemen contact met je op.

Vermeld de naam, de grootte, de locatie van je bedrijf en jouw functie. Zo kunnen wij contact met je opnemen voor ondersteuning op maat.

Wat is de Pets at Work alliance?

De Pets at Work Alliance, opgericht door Nestlé Purina, is een vrijwillige, non-profitvereniging van bedrijven die hun krachten hebben gebundeld om huisdierbezit te vergemakkelijken door hun deuren te openen voor honden. Onze leden erkennen dat huisdieren een zeer positieve invloed hebben op onze gezondheid en welzijn en zij dienen als voorbeeld voor andere bedrijven hoe waardevol een huisdiervriendelijke werkplek kan zijn.

Voordelen van lidmaatschap van de Pets at Work alliance

Leden van de Pets at Work Alliance krijgen unieke toegang tot informatie en ondersteuning van de Nestlé Purina Pets at Work-experts om het programma in hun kantoor te implementeren. Dat kan onder andere gaan om ondersteuning bij het opzetten van een pilot, het ontwerpen van huisdiervriendelijke faciliteiten en het organiseren van Q&A-sessies.

Wie kan lid worden?

Ieder bedrijf kan zich gratis aanmelden om lid te worden van de Pets at Work Alliance, zolang het zich maar commiteert aan het openen van zijn deuren voor honden.