Your Pet, Our Passion.
Hond en kat op schoot van de eigenaar

Advies voor de verzorging van je huisdier

Alles wat je moet weten over huisdieren vind je bij Purina! Of het nu om een puppy, een kitten of een senior huisdier gaat, om gedrag of gezondheidsproblemen, onze experts helpen huisdieren al meer dan 85 jaar een gezond, gelukkig leven te leiden en helpen je graag op de goede weg.

Expert in kattenverzorging

Als het gaat om het zorgen voor je kat, wil je dat je informatie afkomstig is van een expert. Bekijk onze artikelen om te zien wat Purina onder andere te vertellen heeft over de voeding, het gedrag, de ontwikkeling en de gezondheid van katten.

Expert in hondenverzorging

Om goed te kunnen zorgen voor je hond, moet je begrijpen wat zijn behoeften zijn. Als je meer informatie zoekt over de voeding, het gedrag, de gezondheid of training van honden, wend je dan tot de experts van Purina. Ons beste advies en tips vind je in de onderstaande artikelen. 

kitten zittend op iemands schoot
Purina expertise
Advies voor kittens
Jouw kitten verdient alleen het beste, dus wend je tot onze experts om alles te weten te komen over het opvoeden, de juiste voeding, de gezondheid en het gedrag van kittens.
gelukkige puppy springt in de armen van de eigenaar
Purina expertise
Advies voor puppy's
Jouw puppy verdient alleen het beste. Bekijk onze artikelen om te zien wat Purina onder andere te vertellen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding en de gezondheid van puppy's.

Ontdek meer

Kat met dierenarts erachter
Purina expertise
Gezondheid en verzorging
Of je nu te maken krijgt met een verstoorde spijsvertering of een oorinfectie, een dracht of lastige parasieten bij je kat of hond, onze experts staan klaar om je te helpen.
Hond die ligtte wachten tot er eten in zijn voerbakje komt
Purina expertise
Voeding
Wanneer moet ik overstappen van puppy/kittenvoer naar volwassen voer? Hoe vaak moet ik mijn huisdier voeren? Lees onze artikelen over voeding voor honden en katten voor meer informatie.
Kat en hond spelen met speelgoed
Purina expertise
Gedrag en training
Het gedrag van je huisdier kan soms grappig en ondoorgrondelijk lijken, maar soms kan er ook iets ernstigs aan de hand zijn. Lees onze artikelen om je huisdier beter te begrijpen en opvoedingstips te krijgen.
Senior bruine labrador met hoofd in handen van de eigenaar
Purina expertise
Senior
Help je huisdier tot hoge leeftijd een zo goed mogelijk leven te leiden, met tips van onze experts over alles, van gezondheidskwesties tot voedingsadvies.
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.