Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Mobile phone with Growing Pup sign up

Onze programma’s voor huisdiereigenaren​

Schrijf je in voor tips en advies in elke fase bij het opvoeden en verzorgen van je huisdier. We staan je bij in de avonturen van jou en je huisdier!

Beter samen logo en hond en kat
Nieuwsbrief
Purina nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Purina nieuwsbrief en ontvang advies, tips & tricks voor je huisdier en informatie over leuke acties en nieuwtjes van onze goede doelen partners.​ Zo ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten en speciale acties!
Puppy Club mobile
Puppy Club
Als nieuwe puppy-eigenaar is er veel te leren, maar Purina kan je hierbij helpen! We sturen je adviezen en tips toe die jou helpen om je puppy te laten opgroeien tot een gelukkige en gezonde volwassen hond en deze adviezen sturen we precies op het moment dat je ze nodig hebt. Van slapen tot socialiseren en van tandjes krijgen tot zindelijkheidstraining. In onze adviezen wordt alles besproken wat je ooit zou willen weten gedurende het eerste jaar met je pup. We zullen je inspireren om de beste eigenaar te zijn voor jouw puppy. Ben je klaar om te beginnen?
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.