Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN Kitten

Geef je kitten de beste start met onze PRO PLAN kittenvoeding. Wetenschappelijk samengesteld om een gezonde groei te bevorderen.
pro plan kitten
Filter
Filters:

Ondersteun de groei en ontwikkeling van je kitten met ons PRO PLAN kittenvoer, dat speciaal is samengesteld voor kittens van 6 weken tot 12 maanden oud. Onze porties bieden je kleine avonturier alles wat hij nodig heeft tijdens zijn eerste levensjaar. Elk recept bevat een unieke mix van vitaminen en colostrum om de natuurlijke afweer te ondersteunen en een hoog eiwitgehalte om een gezonde spier- en botgroei te bevorderen. Bovendien is onze PRO PLAN kattenvoeding gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten met veel aandacht voor de smaak, zodat je kitten elke hap heerlijk zal vinden.​

Wil je overschakelen op andere voeding voor je kat? Bekijk ons volledige aanbod en ontdek onze voedingen ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen, zoals ons assortiment voor gesteriliseerde of gecastreerde katten of ons assortiment voor katten met een gevoelige spijsvertering.

 

Purina Pro Plan Kitten Brochure