Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek ons assortiment PRO PLAN LiveClear® kattenvoer​

PRO PLAN LiveClear® kattenvoer is speciaal ontwikkeld om de hoeveelheid allergenen op kattenharen en huidschilfers te verminderen. Ontdek ons assortiment!
Pro Plan liveclear
Filter
Filters:
Vrouw met kat op haar schoot
PRO PLAN LIVECLEAR
Wil je weten hoe het werkt?
Bij Purina geloven we dat niets dat in de weg mag staan tussen jou en jouw kat. Zelfs kattenallergenen niet. Ontdek het verschil dat PRO PLAN LiveClear® kan maken in je allergenenbeheersing, zodat je dichter bij je favoriete huisdier kan zijn.

We weten dat het zijn van een katteneigenaar veel vreugde brengt in het leven van mensen, maar helaas zijn er mensen met allergieën die dit moeten missen. Daarom hebben we PRO PLAN LiveClear® kattenvoer ontwikkeld, een innovatieve voeding, speciaal ontworpen om de aanwezigheid van Fel d 1 te verminderen, een allergeen dat voorkomt op kattenhaar en huidschilfers. Met resultaten vanaf de derde week van dagelijkse voeren, is dit product een veilige manier om kattenallergenen te managen en heeft het als extra voordeel dat het een uitstekende voeding biedt om de gezondheid van jouw kat op de lange termijn te ondersteunen. Bekijk ons volledige PRO PLAN assortiment.