Your Pet, Our Passion.
Off
PURINA PRO PLAN Kat LiveClear

Ontdek Pro Plan® LiveClear® ​

De eerste en enige voeding die allergenen op kattenharen vermindert.

Om jou en je kat dichter bij elkaar te brengen

Bij PURINA geloven we dat het leven beter is wanneer mensen en dieren samenleven en dat niets dat in de weg mag staan, zelfs kattenallergenen niet. Ontdek het verschil dat Pro Plan® LiveClear® kan maken in je allergenenbeheersing, zodat je dichter bij je favoriete huisdier kan zijn. LiveClear® is een revolutionaire kattenvoeding die allergenen op de haren en huidschilfers van katten met gemiddeld 47% vermindert vanaf de 3e week van dagelijkse voeding*.
*Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73.
 

Hoe werkt Pro Plan® LiveClear®​

PURINA PRO PLAN Kat LiveClear® functioneren


Elke kat is uniek. Daarom varieert het niveau van Fel d1 dat door elke kat wordt geproduceerd, evenals de mate van gevoeligheid van elk individu voor deze allergenen. Er is geen pasklare aanpak voor het beheersen van de blootstelling aan allergenen van katten. Elke methode kan een beetje helpen, dus een combinatie van middelen voor allergiebeheer werkt vaak het best om allergenen in jouw huis te helpen verminderen.​

DE EERSTE ALLERGEEN-REDUCERENDE KATTENVOEDING

Ontdek PRO PLAN LiveClear®

Echte mensen, echte verhalen​

Katteneigenaren houden van hun katten, maar moeten door een gevoelige reactie op kattenallergenen het contact met hun katten soms beperken. PRO PLAN LiveClear® kattenvoer maakt het leven een stukje makkelijker. Ontdek wat deze voeding heeft gedaan voor echte mensen zoals jij.

Pro Plan® LiveClear®: ontdek het verhaal

Hoe werkt Pro Plan® LiveClear®? Waar komt deze innovatie vandaan? Passie, innovatie en meer dan een decennium van baanbrekend onderzoek.

Ontdek het hier