Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN hondenvoer voor volwassen honden

Ons assortiment voeding voor volwassen honden is ontwikkeld met ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat de essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft in zijn dagelijkse voeding.
PRO PLAN hond Australische herder staand​
Filter
Filters:

PURINA® PRO PLAN® Everyday Nutrition hondenvoer rijk aan kip draagt bij aan onderhoud van de dagelijkse gezondheid door het ondersteunen van gezonde gewrichten en een glanzende vacht van wortel tot punt. Bij PURINA PRO PLAN past ons team van voedingsdeskundigen en deskundige dierenartsen geavanceerde wetenschap toe om onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier te ontwikkelen. Het nummer 1 ingrediënt is altijd stukken kip, lam, zalm, kalkoen of rundvlees van hoge kwaliteit, ingevroren om belangrijke voedingsstoffen vast te houden en perfect gekookt voor een heerlijke smaak.

Is je hond erg actief? Ontdek meer over PRO PLAN Optipower, onze wetenschappelijk ontwikkelde formule voor volwassen honden met een hoge mate van fysieke activiteit.Purina Pro Plan Hond Adult Everyday Nutrition Brochure - informatie hondenvoer: