Your Pet, Our Passion.
Golden retriever en terriër

Alles over honden

Vind de beste voeding voor jouw hond, laat je adviseren door onze deskundigen of ontdek welke hond het beste bij jou past met behulp van onze hondenraswijzer. Als het gaat om het leven met een hond, ben je hier altijd aan het juiste adres, wij helpen je met al je vragen!

Hond zit voor zijn voerbak
Voeding
Onze producten voor honden
Ben je op zoek naar de juiste voeding voor je trouwe viervoeter? Van droog- tot natvoer, voeding voor puppy's en senioren of voeding voor speciale diëten - bij ons vind je de juiste voeding voor de individuele behoeften van jouw hond.
Hond geeft high five aan een persoon
Purina expertise
Expert in hondenverzorging
Om goed te kunnen zorgen voor je hond, moet je begrijpen wat zijn behoeften zijn. Als je meer informatie nodig hebt over hondenvoeding, gedrag, gezondheid of training, vraag het aan de experts van Purina.​
Vind onze beste adviezen en tips door de onderstaande artikelen te lezen.
Welk ras past bij mij?

Een schoothondje of een energiebom? Kort- of langharig? Bankligger of buitenavonturier? Met tientallen rassen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn te weten welk ras perfect bij je past. Laat de experts van Purina je helpen de pup te vinden die het best aansluit bij je levensstijl.

Ontdek meer

Hond gaat aan de lijn
Purina expertise
Op zoek naar een hond
Als je op zoek bent naar gezinsuitbreiding maar niet weet waar je moet beginnen, helpt Purina je op weg.​ Lees hier alles over het adopteren of kopen van een hond.
puppy kauwen op een rood speeltje
Nieuwsbrief
Puppy Club
Meld je aan voor onze speciale puppy-nieuwsbrief om alle informatie te ontvangen die je nodig heeft voor een optimale start in het leven van jouw puppy.
Hond zit voor zijn voerbak
Purina expertise
Voeding
Lees hier onze artikelen over hondenvoeding en advies van onze experts, zoals wanneer het tijd is om over te schakelen van puppy- naar adultvoeding.​
Oudere hond in handen van de eigenaar
Purina expertise
Senior
Help je hond tot op hoge leeftijd een zo goed mogelijk leven te leiden. Met tips van onze experts van gezondheidsproblemen tot voedingsadvies.​
Hond en kat kijken omhoog

Contact opnemen

We zijn hier om al je vragen over huisdieren te beantwoorden - groot of klein, heel serieus of een beetje luchtig. Stuur ons gerust een bericht of bel ons. Het PURINA-team staat van maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 en op zaterdag van 09.00-17.00 voor je klaar.

Je kunt onze voedingsdeskundigen ook benaderen via de chat. Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10-11:30 en 14:30-16:00 zitten zij klaar voor al jullie vragen.