Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN Optiderma

Het is klinisch bewezen dat de combinatie van essentiële voedingsstoffen in PRO PLAN Sensitive Skin helpt bij het behoud van een gezonde huid en een stralende vacht.​
PRO PLAN hond Cocker spaniel Gevoelige Huid​
Filter
Filters:

PURINA® PRO PLAN® Sensitive Skin hondenvoer rijk aan zalm is wetenschappelijk ontworpen ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. Het nummer 1 ingrediënt is altijd stukken kip, lam, zalm, kalkoen of rundvlees van hoge kwaliteit, ingevroren om belangrijke voedingsstoffen vast te houden en perfect gekookt voor een heerlijke smaak. PRO PLAN Sensitive Skin bestaat uit een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van jouw hond. Het bevat daarnaast kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit eiwitbronnen, speciaal geselecteerd voor gevoelige honden. Bij PURINA® PRO PLAN® past ons team van voedingsdeskundigen en dierenartsen geavanceerde wetenschap toe om onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier te ontwikkelen. 

Ontdek de rest van onze wetenschappelijk ontwikkelde recepten zoals PRO PLAN Everyday Nutrition, dagelijkse voeding voor je hond of ons Sensitive Digestion assortiment speciaal ontworpen om honden met een gevoelige spijsvertering te helpen ondersteunen.