Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN Optiweight

PRO PLAN Optiweight is een complete, wetenschappelijk samengestelde voeding voor volwassen honden met overgewicht en gesteriliseerde of gecastreerde honden van elke grootte.
PRO PLAN Hond DalmatierLight gewichtscontrole​
Filter
Filters:
1 - 1 van 1 resultaten

PURINA PRO PLAN Light/Sterilised hondevoer rijk aan kip, speciaal voor honden na sterilisatie, bevat een combinatie aan voedingstoffen die laag is in vet, een gezond gewichtsverlies bevordert en de vetvrije lichaamsmassa helpt behouden na sterilisatie. Het nummer 1 ingrediënt is altijd stukken kip, lam, zalm, kalkoen of rundvlees van hoge kwaliteit, ingevroren om belangrijke voedingsstoffen vast te houden en perfect gekookt voor een heerlijke smaak. Bij PURINA® PRO PLAN® past ons team van voedingsdeskundigen en deskundige dierenartsen geavanceerde wetenschap toe om onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier te ontwikkelen.

Bekijk voor nog meer voedingsopties ons volledige assortiment PRO PLAN hondenvoeding, ontworpen door de experts van PURINA, en kies een passende voeding die zal bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van je hond.