Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN Sensitive Digestion

Verbeter de gezondheid van je hond met ons uitgebalanceerde assortiment, zorgvuldig ontworpen voor honden met een gevoelige spijsvertering.
PRO PLAN Hond Berner Sennen Gevoelige Spijsvertering ​
Filter
Filters:

PURINA® PRO PLAN® Sensitive Digestion hondenvoer rijk aan lam bevat prebiotica waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze bifidobacteriën verhogen voor een betere balans in de microbriële darmflora. Het nummer 1 ingrediënt is altijd stukken lam van hoge kwaliteit, ingevroren om belangrijke voedingsstoffen vast te houden en perfect gekookt voor een heerlijke smaak. PRO PLAN® Sensitive Digestion hondenbrokken zijn makkelijk verteerbaar, samengesteld met specifieke ingrediënten om de darmgezondheid te ondersteunen en een goede ontlasting te bevorderen. Bij PURINA® PRO PLAN® past ons team van voedingsdeskundigen en dierenartsen geavanceerde wetenschap toe om onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier te ontwikkelen. 

In ons Sensitive Digestion assortiment hebben we ook een graanvrije formule die gemakkelijk verteerbaar is. Voorzien in een zeer hoog gehalte aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen, voor sterke tanden en die de natuurlijke weerstand van je hond ondersteunen. Daarnaast bevat het wetenschappelijk bewezen prebiotica voor een betere balans in de microbriële darmflora.