Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN

Ontdek PRO PLAN  hondenvoer voor senior honden

Het PRO PLAN assortiment voor senior honden werd speciaal ontwikkeld voor oudere honden en bevat essentiële voedingsstoffen om de algemene gezondheid van je hond van 7 jaar of ouder te helpen bevorderen.
PRO PLAN hond australian sheppard liggend​
Filter
Filters:

PURINA PRO PLAN Age Defence hondenvoer recepten rijk aan Kip bieden gerichte voordelen, zoals een hoge verteerbaarheid en een hoge opname van voedingsstoffen om de natuurlijke afweer en de gezondheid van jouw huisdier op lange termijn te ondersteunen. Het verbetert de nieuwsgierigheid en het reactievermogen door de cognitieve functie te ondersteunen. Bij PURINA® PRO PLAN® past ons team van voedingsdeskundigen en deskundige dierenartsen geavanceerde wetenschap toe om onze meest geavanceerde en efficiënte combinatie van voedingsstoffen voor jouw huisdier te ontwikkelen. 

PRO PLAN heeft een exclusief mengsel van voedingsstoffen ontwikkeld dat de cognitieve functie bij oudere honden helpt te ondersteunen en de werking van de hersenen helpt te verbeteren, zodat je hond zo levendig, alert en interactief mogelijk blijft. Deze gespecialiseerde voeding voorziet je hond ook van alle andere voedingsstoffen die nodig zijn voor zijn algemene welzijn en vitaliteit naarmate hij ouder wordt, waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen en visolie voor sterkere tanden en gewrichten.​

Ontdek ons volledige assortiment PRO PLAN hondenvoeding.