Your Pet, Our Passion.
Massabalansbenadering
Purina One

Leer hier meer over de massabalansbenadering

Leer hier meer over de massabalansbenadering

Streven naar een afvalvrije toekomst

Bij Purina ONE zijn wij trots op de acties die wij ondernemen om onze afhankelijkheid van nieuw plastic te verminderen, door ons verpakkingsproces te verbeteren. Onze eerste stap is het waarborgen dat tot wel 40% van het materiaal voor onze Bifensis-verpakkingen afkomstig is van gerecycled materiaal, dankzij de massabalansbenadering. Deze nieuwe aanpak bouwt voort op onze inspanningen van vandaag en brengt ons dichter bij ons doel om voor morgen 100% gerecyled plastic voor al onze verpakkingen te gebruiken.

Waarom gebruiken wij nog steeds plastic in onze verpakkingen?

Om één enkele reden: voor onze huisdieren. Wij blijven plastic gebruiken om de versheid en kwaliteit van ons kattenvoer te behouden, voor de algehele gezondheid en het welzijn van jouw kat.

Verpakking behandelen als een grondstof, niet als afval.

Onze toewijding aan huisdieren betekent ook dat we streven naar een afvalvrije toekomst, door onze afhankelijkheid van virgin (nieuw) plastic bij de productie van onze verpakkingen te verminderen. De massabalansbenadering stelt ons in staat om tijdens het productieproces gerecycled plastic te combineren met virgin plastic, om zo nieuwe verpakkingen te maken. Echter, gezien de complexiteit van de verwerkingsmethode is het moeilijk om de exacte hoeveelheid gerecycled plastic in elke specifieke verpakking te bepalen. Daarom kan de totale hoeveelheid gerecycled plastic in elke verpakking verschillen. Dankzij de massabalansbenadering kunnen wij ervoor zorgen dat er aan een gehele productie van verpakkingen tot 40% gerecycled plastic wordt toegewezen.

Ontdek hoe wij plastic een nieuwe kans geven

Klik op de video om het hele proces te begrijpen dat wij volgen om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen veilig te gebruiken zijn voor vandaag en dat wij onze plastic voetafdruk verkleinen, voor morgen.

Ondersteuning van de circulaire economie door vermindering, hergebruik en recycling van onze verpakkingen.

De massabalansbenadering die voor ons verpakkingsproces wordt gebruikt, is gecertificeerd door de International Sustainability and Carbon Certification (ISCC). Deze certificeringsorganisatie ondersteunt de toepassing van duurzame productiemethoden, zoals nieuwe recyclingstechnologieën die moeilijk te recyclen materialen omzetten in virgin plastic, wat ons helpt om naar een duurzamere planeet toe te werken.

Ontdek ons volledige assortiment, gericht op de specifieke behoeften van jouw kat