Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Huisdiervoeding 

Weet je wie jouw huisdiervoeding ontwikkelt? 

Waarom is uitgebalanceerd diervoeding belangrijk?

Uitgebalanceerd dierenvoeding is de sleutel tot de ontwikkeling van uw huisdier gedurende zijn hele leven. Elke eigenaar moet deze essentiële voedingsstoffen in het dieet van zijn huisdier opnemen. Dit omdat zonder de juiste voedingsstoffen de gezondheid en het welzijn van uw huisdier er onder zal lijden. Een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot ziekte of gezondheidsproblemen die anders te voorkomen zijn. 

Weet je wie jouw huisdiervoeding ontwikkelt? 

Onze huisdiervoedingsdeskundigen spelen een cruciale rol bij de totstandkoming van Beyond®. Van het kiezen van ingrediënten tot het toezicht op elke stap van het formuleringsproces: zij optimaliseren de manier waarop ingrediënten en essentiële voedingsstoffen samenkomen om de gezondheid en welzijn van jouw huisdier op de lange termijn te ondersteunen. Niemand is beter gekwalificeerd dan een huisdiervoedingsdeskundige om de dagelijkse voeding van je huisdier te ontwikkelen en controleren. 

Pet Nutrition salmon  (1)

In 5 stappen een
ingrediënt evalueren

step1
Ingrediënten kiezen waarvan het gehalte aan voedingsstoffen voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden
step2
Monsters van ingrediënten verzamelen van leveranciers en evalueren met ons team van huisdiervoedingsdeskundigen
step3
Het ingrediënt beschouwen als onderdeel van een totale formule voor optimale voeding
step4
Met de productspecialist werken om het ingrediënt gedurende het hele bereidingsproces te testen.
step5
Toezicht op testen van smakelijkheid en verteerbaarheid

' Als voedingsdeskundige bij Purina is het mijn taak om ervoor te zorgen dat de hoofdmaaltijdproducten die we op de markt brengen, 100% volledig en uitgebalanceerd zijn en dat ze een goede gezondheid voor honden bevorderen, gedurende hun hele leven. 

Ik heb dierfysiologie en biochemie gestudeerd aan de universiteit van Parijs en ben gepromoveerd op voedingspathofysiologie. Bij de ontwikkeling van Beyond® heb ik de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteit. In samenwerking met de Productspecialist heb ik aan het recept gewerkt om de juiste opnameniveaus van deze ingrediënten te vinden en zo een product te ontwerpen dat alle voedingsstoffen bevat die honden nodig hebben en zelfs verder gaat om een maaltijd van zeer hoogwaardige voedingskwaliteit te bieden.'

Jean-Christophe - voedingsdeskundige bij Purina

Lees het hele verhaal over hoe wij Beyond® gaan


Dog

Maak de juiste keuze met Beyond®

Dog