Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Huisdiervoeding

Weet je wie jouw huisdiervoeding ontwikkelt?

Onze huisdiervoedingsdeskundigen spelen een cruciale rol bij de totstandkoming van Beyond®. Van het kiezen van ingrediënten tot het toezicht op elke stap van het formuleringsproces: zij optimaliseren de manier waarop ingrediënten en essentiële voedingsstoffen samenkomen om de gezondheid en welzijn van jouw huisdier op de lange termijn te ondersteunen. Niemand is beter gekwalificeerd dan een huisdiervoedingsdeskundige om de dagelijkse voeding van je huisdier te ontwikkelen en controleren.

ingrédients croquettes pour chien : saumon, légume

In 5 stappen
Een ingrediënt evalueren

Ingrediënten kiezen waarvan het gehalte aan voedingsstoffen voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden
Monsters van ingrediënten verzamelen van leveranciers en evalueren met ons team van huisdiervoedingsdeskundigen
Het ingrediënt beschouwen als onderdeel van een totale formule voor optimale voeding
Met de productspecialist werken om het ingrediënt gedurende het hele bereidingsproces te testen
Toezicht op testen van smakelijkheid en verteerbaarheid
Als voedingsdeskundige bij Purina is het mijn taak om ervoor te zorgen dat de hoofdmaaltijdproducten die we op de markt brengen, 100% volledig en uitgebalanceerd zijn en dat ze een goede gezondheid voor honden bevorderen, gedurende hun hele leven.

Ik heb dierfysiologie en biochemie gestudeerd aan de universiteit van Parijs en ben gepromoveerd op voedingspathofysiologie. Bij de ontwikkeling van Beyond® heb ik de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteit. In samenwerking met de Productspecialist heb ik aan het recept gewerkt om de juiste opnameniveaus van deze ingrediënten te vinden en zo een product te ontwerpen dat alle voedingsstoffen bevat die honden nodig hebben en zelfs verder gaat om een maaltijd van zeer hoogwaardige voedingskwaliteit te bieden.
Jean-Christophe - voedingsdeskundige bij Purina