Onze merken in hondenvoeding

Onze merken

Houd huisdieren gelukkig en gezond

Achter de ontwikkeling van onze Purina® producten zit meer dan 85 jaar expertise. We zijn ontzettend trots dat onze diervoedingsmerken tot de best bekende en geliefde merken behoren. We begrijpen dat de gezondheid en het geluk van jouw huisdier topprioriteit zijn. Daarom worden onze voedingen ontwikkeld door Purina® experts. Zo bevatten onze voedingen 100% van alle voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft om gezond te blijven, vandaag en morgen.

Hier is een overzicht van onze merken. Klik op een logo voor meer informatie over dat merk.


Purina® DentaLife®
X

Purina® DentaLife®

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina Purina® DentaLife® ontwikkeld.

Purina® DentaLife®
Purina® Beyond®
X

Purina® Beyond®

‘Beyond’ gaan is niet zomaar een kwestie van de juiste ingrediënten selecteren. Het is de vakkundige vervaardiging van deze ingrediënten en de wetenschap dat ze afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers die ervoor zorgen dat je jouw huisdier een maaltijd geeft die volledig is qua voedingswaarden.

Purina® Beyond®
AdVENTuROS®
X

AdVENTuROS

Of het nu een actievolle race door het bos is, een spelletje met de bal op het strand, of verstoppertje rond het huis, ze leven voor de volgende missie - groot of klein!

AdVENTuROS®
DOG CHOW®
X

DOG CHOW®

​Hij volgt zijn natuurlijke instincten, dus wij ook. Daarom zijn onze samenstellingen rijk aan vlees, waar uw hond instinctief de voorkeur aan geeft en wat hij nodig heeft. Uw hond weet instinctief dat hij vlees nodig heeft om zich goed te voelen.
DOG CHOW®
Pro Plan®
X

PRO PLAN® Hondenvoeding

PURINA® PRO PLAN® biedt een assortiment geavanceerde, complete en uitgebalanceerde voeding met wetenschappelijk bewezen voordelen om een lang en gezond leven van uw hond te ondersteunen. Gebaseerd op meer dan 85 jaar onderzoek en ontwikkeling, is ons professionele team van toegewijde dierenartsen, voedingsdeskundigen en
PRO PLAN®
BENEFUL®
X

BENEFUL®

Complete & uitgebalanceerde voeding voor de gezondheid en het geluk van jouw hond!

BENEFUL®
BONZO®
X

BONZO®

​​Bonzo biedt een ruime keuze aan smakelijke voeding die speciaal is afgestemd op de levensfase van uw hond en zijn energiebehoefte. De geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in Bonzo zorgen voor 100% van alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te leven. Kies de voeding die het beste past bij de voedingsbehoefte van uw hond.

BONZO®