Onze merken in kattenvoeding

Onze merken

Houd huisdieren gelukkig en gezond

Achter de ontwikkeling van onze Purina® producten zit meer dan 85 jaar expertise. We zijn ontzettend trots dat onze diervoedingsmerken tot de best bekende en geliefde merken behoren. We begrijpen dat de gezondheid en het geluk van jouw huisdier topprioriteit zijn. Daarom worden onze voedingen ontwikkeld door Purina® experts. Zo bevatten onze voedingen 100% van alle voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft om gezond te blijven, vandaag en morgen.

Hier is een overzicht van onze merken. Klik op een logo voor meer informatie over dat merk.

TOM POES®
X

TOM POES®

Intens tevreden over Tom Poes. In de Tom Poes verpakking zitten alle smaken waar uw kat dol op is. Tom Poes is een gezond, smakelijk en volledig diervoeder. De knapperige brokjes zitten vol vitaminen en bevatten alle voedingsstoffen die een gezonde kat nodig heeft. Tom Poes is zeer geschikt als dagelijkse maaltijd voor uw kat.

TOM POES®
Pro Plan®
X

PRO PLAN® Kattenvoeding

PRO PLAN is een complete en evenwichtige ​kattenvoeding. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat PRO PLAN de gezondheid van uw kat ondersteunt.
 PRO PLAN® Kattenvoeding
PURINA ONE®
X

PURINA ONE®

PURINA ONE®
PURINA ONE®
FELIX®
X

FELIX®

Wie wil zijn kat nou geen voer geven dat niet alleen onweerstaanbaar lekker maar ook nog eens gezond is? Felix heeft een uitgebreid assortiment in portiezakjes en heeft ook heerlijke droge brokjes en smakelijke snacks.
FELIX®
GOURMET®
X

GOURMET®

​​​Jouw kat is een echte kenner en houdt ervan alle unieke en onweerstaanbare combinaties van texturen en variëteiten te ontdekken. GOURMET biedt jouw kat een assortiment aan van hoogwaardige recepten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
GOURMET®