Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GEMAAKT MET NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Bij Purina gebruiken we de term 'natuurlijk' om ingrediënten te beschrijven waar niets aan is toegevoegd en die hun natuurlijke samenstelling hebben behouden (volgens de FEDIAF Code of Good Labelling Practice). Met trots kunnen we veel van onze geselecteerde ingrediënten als natuurlijk aanduiden.

 

DE INGREDIËNTEN

 ingridients-chicken.

Kwalitatief hoogwaardige kip is het hoofdingrediënt in ons recept Rijk aan Kip. Niet alleen is kip smakelijk, maar het levert ook eiwitten die een goede spiermassa helpen behouden en een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen.

 High Quality Lamb

Kwalitatief hoogwaardige lam is het hoofdingrediënt in ons smakelijke recept Rijk aan Lam. Lam levert eiwitten die een goede spiermassa helpen behouden en een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen

 Salmon_0

Zalm is niet alleen lekker, maar voorziet ook honden van essentiële aminozuren voor het behoud van hun magere spiermassa. Het helpt ook de gezondheid van hun immuunsysteem te ondersteunen.

 Rund van hoge kwaliteit

We zijn er trots op dat kwalitatief hoogwaardige Rund het hoofdingrediënt in ons Rijk aan Rund recept. Niet alleen is Rund smakelijk, het ondersteunt een gezond immuunsysteem

 Whole barley and other cerals

Wij geloven dat granen hun plaats hebben in diervoeding. Daarom combineert BEYOND® volkoren gerst en andere granen voor een constantere energiebron dan eenvoudige koolhydraten, waardoor ze langer actief blijven. Bovendien dragen deze granen dankzij hun oplosbare en onoplosbare vezelgehalte bij aan een gezonde spijsvertering.

 empty

Vet is een essentieel onderdeel van een gezond en evenwichtig dieet, omdat het een belangrijke bron van energie is.

 carrots

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde wortels vormen een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

 Pea

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde erwten vormen een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

 spinach

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde spinazie is een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

 Turkey

Kalkoen is een hoogwaardige bron van eiwitten en aminozuren die helpen om de spiermassa te behouden en een gezond immuunsysteem te ondersteunen.

 Green Beans

Sperziebonen bevatten eiwitten, koolhydraten en vezels. Sperziebonen zijn toegevoegd aan natte recepten van Beyond.

Toevoegingsmiddelen

Vanwege de samenstelling van bepaalde grondstoffen en het bereidingsproces moeten sommige mineralen en vitamines van een gezuiverde bron komen, zodat honden en katten van al deze essentiële micronutriënten profiteren om gezond te blijven. We vullen onze voeding daarom aan met vitamines en mineralen om te zorgen dat het voer 100% volledig en evenwichtig is.

Vit. A

Vitamine A is een belangrijke vitamine die betrokken is bij vele lichaamsfuncties, waaronder groei, ontwikkeling en celvernieuwing. Het speelt ook een sleutelrol in de ontwikkeling en het behoud van het immuunsysteem en het gezichtsvermogen en is essentieel voor het behoud van een gezonde huid.

Vit. D3

Vitamine D helpt sterke botten te behouden door de skeletontwikkeling van groeiende puppy's te ondersteunen. Het werkt ook tijdens de volwassenheid om het ontstaan van botbreuken te voorkomen en om het kaakbot sterk en gezond te houden.

Vit. E

Vitamine E is de zogenaamde anti-verouderingsvitamine die de celmembranen beschermt tegen beschadiging. Door het recyclen van schadelijke, vrije radicalen werkt het als onderdeel van de totale natuurlijke afweer van het lichaam, samen met het immuunsysteem.

Ijzersulfaat-monohydraat

IJzersulfaat is een beschikbare bron van ijzer voor het lichaam. IJzer helpt bij het transport van zuurstof door het bloed naar de spieren van dieren en het is de sleutel tot het behoud van het aantal en de functie van de rode bloedcellen.

Kopersulfaat-pentahydraat

Deze additieven zijn beschikbare bronnen van koper die bijdragen aan vele celmetabolische processen en helpen de cellen tegen vroegtijdige veroudering.

Zinksulfaat-monohydraat

Deze additieven zijn beschikbare bronnen van zink die bijdragen aan vele celmetabolische processen en helpen de cellen tegen vroegtijdige veroudering.

Mangaansulfaat-monohydraat

Dit is een bron van mangaan dat essentieel is voor de activiteit van veel enzymen in het lichaam.

Calciumjodaat

Calciumjodaat watervrij is toegevoegd aan het eten van jouw huisdier om ervoor te zorgen dat hun dieet compleet en evenwichtig is. Calcium is een mineraal dat een essentiële rol speelt bij het versterken van de tanden en botten van uw huisdier.

Natriumseleniet

Natriumseleniet wordt aan de voeding toegevoegd om ervoor te zorgen dat de voeding voldoende selenium bevat. Selenium is een belangrijk sporenelement. Een van de voordelen van selenium is dat werkt als antioxidant waardoor het de cellen beschermt.

Lees wat mensen
erover te zeggen hebben

Dog

Waarom Beyond®?

Wij geloven in geselecteerde natuurlijke ingrediënten - net zoals we dat zouden doen voor ons eigen voedsel.

Meer informatie