Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geselecteerde natuurlijke ingrediënten

Bij Purina gebruiken we de term 'natuurlijk' om ingrediënten te beschrijven waar niets aan is toegevoegd en die hun natuurlijke samenstelling hebben behouden (volgens de FEDIAF Code of Good Labelling Practice). Met trots kunnen we veel van onze geselecteerde ingrediënten als natuurlijk aanduiden.".

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN

  ingridients-chicken.

Kwalitatief hoogwaardige kip is het hoofdingrediënt in ons recept Rijk aan Kip. Niet alleen is kip smakelijk, maar het levert ook eiwitten die een goede spiermassa helpen behouden en een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen.

  High Quality Lamb

Kwalitatief hoogwaardige lam is het hoofdingrediënt in ons smakelijke recept Rijk aan Lam. Lam levert eiwitten die een goede spiermassa helpen behouden en een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen

  Rund van hoge kwaliteit

We zijn er trots op dat kwalitatief hoogwaardige Rund het hoofdingrediënt in ons Rijk aan Rund recept. Niet alleen is Rund smakelijk, maar het levert ook essentiële vetzuren om een gezonde spiermassa helpen behouden en een gezond immuunsysteem helpen ondersteunen. Beyond Rijk aan Rund met Volkoren Gerst

  Whole Barley & Other Cereals

Wij geloven dat granen hun plaats hebben in diervoeding. Daarom combineert BEYOND® volle gerst en andere granen voor een soepeler energiebron dan eenvoudige koolhydraten, waardoor ze langer actief blijven. Bovendien dragen deze granen dankzij hun oplosbare en onoplosbare vezelgehalte bij aan een gezonde spijsvertering.

  Carrot

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde wortels vormen een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.
  Pois

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde erwten vormen een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

  Épinards

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde spinazie is een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

  Patate douce

Zorgvuldig geselecteerde, gedehydrateerde zoete aardappel is een integraal onderdeel van de samenstelling van onze 100% complete brokjes.

  Pulpe de betterave

Gedehydrateerde bietenpulp is een bron van oplosbare en onoplosbare vezels die bijdraagt ​​aan een gezonde spijsvertering.

The Additives

Vanwege de samenstelling van bepaalde grondstoffen en het bereidingsproces moeten sommige mineralen en vitamines van een gezuiverde bron komen, zodat honden en katten van al deze essentiële micronutriënten profiteren om gezond te blijven. We vullen onze voeding daarom aan met vitamines en mineraalzouten om te zorgen dat het voer 100% volledig en evenwichtig is.

Vit. A: 21.000 IE/kg

Vanwege de samenstelling van bepaalde grondstoffen en het bereidingsproces moeten sommige mineralen en vitamines van een gezuiverde bron komen, zodat honden en katten van al deze essentiële micronutriënten profiteren om gezond te blijven. We vullen onze voeding daarom aan met vitamines en mineraalzouten om te zorgen dat het voer 100% volledig en evenwichtig is.

Vit. D3: 680 UI/kg

La vitamine D aide à maintenir des os solides. Elle participe au développement du squelette des chiots et des chatons en croissance et permet à l'âge adulte d'éviter les fractures osseuses et aide à conserver une mâchoire forte et en bonne santé.

Sulfate ferreux monohydraté : 220 mg/kg

Le sulfate ferreux est une source de fer pour le corps. Le fer facilite le transport de l'oxygène par voie sanguine jusqu'aux muscles de l'animal. Il est indispensable pour préserver un bon taux de globules rouges et assurer leur fonctionnement.

Sulfate cuivrique pentahydraté : 44 mg/kg

Il s’agit d’une source de cuivre. Il intervient dans de nombreux processus métaboliques cellulaires et empêche le vieillissement prématuré des cellules.

Sulfate manganeux monohydraté : 105 mg/kg

Il s'agit d'une source de manganèse essentielle pour l'activité de nombreuses enzymes présentes dans le corps.