Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kwaliteit en veiligheid

We kunnen met trots zeggen dat de producten van Beyond worden gemaakt in onze eigen fabriek , die wij zelf beheren. Dit betekent dat we de verantwoordelijkheid nemen voor het toezicht op elke stap in de bereiding van ons product.

safety

We overtreffen onszelf voortdurend met onze kwaliteits- en veiligheidseisen.

Bij Purina hebben we een wereldwijd team van meer dan 400 wetenschappers die ernaar streven ontdekkingen te doen om het leven van huisdieren overal te verbeteren. Onze collega's die werkzaam zijn in kwaliteitsbewaking, onderzoek en ontwikkeling, zijn altijd op zoek naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten en informatie met betrekking tot de veiligheid van ingrediënten.

Ook hebben we wetenschappers in dienst die onderzoek doen naar eventuele bekende of vermoedelijke veiligheidskwesties en die andere teamleden op de hoogte houden over hun onderzoek. Dit alles stelt ons in staat om hoogwaardig hondenvoer te maken waarop je kunt vertrouwen.

safety_netherlands_0.

De bescherming van de producten van Beyond

De kwaliteit en veiligheid van onze producten is onze hoogste prioriteit, en onze procedures voor kwaliteitsbewaking behoren tot de strengste in de industrie. Ons geavanceerde trackingsysteem zorgt ervoor dat grondstoffen worden gevolgd vanaf het tijdstip van ontvangst bij onze fabrieken, tijdens hun opname in eindproducten en tot aan de schappen in de winkel.

En om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige voeding voldoet aan de normen die jij verwacht, doen we het volgende:

  • We eisen van elk van onze leveranciers om aan onze strenge standaarden voor ingrediëntspecificaties, productveiligheid, hygiëne en vervaardigingsprocedures te voldoen. Zie onze "Nestlé Supplier Code" voor meer informatie over deze standaarden.
  • We inspecteren onze leveranciers geregeld om de naleving van deze "Nestlé Supplier Code" te garanderen en om een filosofie van voortdurende verbetering aan te houden.
  • We houden ons aan meer dan 50 wetsonderdelen die betrekking hebben op de vervaardiging van hoogwaardig hondenvoer, en volgen ook de richtlijnen voor aanbevolen procedures van de European Pet Food Industry Association (FEDIAF).

Lees het hele verhaal over hoe wij Beyond® gaan


Dog

Maak de juiste keuze met Beyond®

Dog