Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regelgeving met betrekking tot honden en kattenvoer

Overtreft onze huisdiervoeding de industriële standaarden?

We kunnen met trots zeggen dat ons onze dierenvoeding wordt gemaakt in onze eigen fabriek, die wij zelf beheren. Dit betekent dat we de volledige verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat Beyond® wordt geproduceerd in overeenstemming met meer dan 50 wetsonderdelen die betrekking hebben op de vervaardiging van dierenvoeding. We volgen ook de richtlijnen voor aanbevolen procedures van de European Pet Food Industry Association (FEDIAF) om aan de hoge standaarden voor dierenvoeding die u van ons verwacht, te voldoen en waar mogelijk te overtreffen.

Sourcing hero image

Welke industriële organisaties houden zich bezig met de
belangen van de huisdiervoedingsindustrie?

logo - fediaf

De FEDIAF representeert de huisdiervoedingsindustrie in 26 Europese landen.

Niet alleen voldoen we aan de verwachtingen van de regelgevende instanties, maar door de enorme rijkdom aan kennis van onze voedingsdeskundigen, kwaliteitsanalisten en onderzoekspersoneel, streven we ernaar om verder te gaan dan de normen voor de regulering van katten- en hondenvoer. Zo weten we bijvoorbeeld dat het overschrijden van de minimumnormen voor bepaalde voedingsstoffen gunstig kan zijn voor huisdieren. Daarom is de minimale eiwitbehoefte in een onderhoudsdroogvoer voor honden 18%, terwijl Beyond® een minimum van 25% handhaaft. Dit is slechts een van de manieren waarop we proberen verder te gaan door te voldoen aan de industrienormen en deze te overtreffen.

' Als productspecialist is het mijn rol om de juiste ingrediënten te selecteren, het recept te ontwikkelen, nauw samen te werken met de fabriek voor verwerking van het product en natuurlijk te zorgen dat het aan alle voedingsvereisten voldoet en dat honden het graag eten. Ik heb voedingswetenschappen aan de universiteit van Bordeaux gestudeerd en ik heb altijd interesse gehad in huisdieren en koken. Bij de ontwikkeling van Beyond®-producten heb ik nauw samengewerkt met een ingrediëntenexpert, een voedingsdeskundige en een fabrieks- en kwaliteitsspecialist om een hoogwaardig, eersteklas product te ontwikkelen dat honden graag zullen eten. 

Ik ben er trots op dat ik voor een bedrijf werk dat daadwerkelijk geeft om de kwaliteit van haar producten en de huisdieren waarvoor deze producten zijn bedoeld.' 
 

Anne Sophie - Product Specialist

Lees het hele verhaal over hoe wij Beyond® gaan


Dog

Maak de juiste keuze met Beyond®

Dog