Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Selectie

Hoe selecteert jouw merk huisdiervoeding de leveranciers van de benodigde ingrediënten? 

We weten dat niet alle ingrediënten voor honden en kattenvoer even hoogwaardig in kwaliteit zijn en dat er veel leveranciers zijn waar je uit kunt kiezen.

Daarom zijn we zeer selectief wanneer we met een nieuwe leverancier in zee gaan. Onze leveranciers van ingrediënten spelen een belangrijke rol bij het maken van elk Beyond® recept, dus we zorgen er vanaf het begin af aan voor dat ze voldoen aan onze verwachtingen met betrekking tot ingrediëntenspecificaties, veiligheid van het product, hygiëne en de aanbevolen procedures bij de vervaardiging. We kunnen met trots zeggen dat onze standaarden voor kwaliteitsbewaking tot de strengste in de branche van huisdiervoeding behoren. 

Sourcing beyond page

Our 5 steps sourcing properly choosing
a supplier of pet food ingredients:

1
source1
Leveranciers identificeren om ingrediënten te leveren
2
sourcing2
De productiefaciliteit van een leverancier inspecteren
3
sourcing3
De integriteit van hun ingrediënten bestuderen door middel van regelgeving op voedselveiligheid en toxicologie
4
source4
Elk ingrediënt testen voorafgaand aan aankoop via analytische laboratoria van Nestlé
5
source5
Nabij-infraroodtechnologie gebruiken om een 'vingerafdruk' te maken of geselecteerde ingrediënten te evalueren op zuiverheid, eiwit- en vochtgehalte

In het kader van de verkleining van onze ecologische voetafdruk streven we ernaar de ingrediënten van onze huisdiervoeding zo dicht mogelijk bij onze Beyond® fabriek in Portogruaro in te kopen. Daarnaast leggen we ons erop toe de hoogst mogelijke gezondheids- en welzijnsniveaus van boerderijdieren te waarborgen in ons wereldwijde leveringsketen. Diergezondheid en -welzijn hebben niet alleen een directe impact op de voedselveiligheid en -kwaliteit, ze dragen ook bij aan de economische, ecologische en sociale levensvatbaarheid op de lange termijn van veeteeltgemeenschappen die wereldwijd aan Nestlé leveren.

Voor meer informatie over onze inzet voor het welzijn van dieren in ons leveringsketen:

  • Zie hoe wij er met onze "Nestlé Supplier Code" voor zorgen dat onze leveranciers volledig voldoen aan de lokale wet- en regelgeving rondom dierenwelzijn..
  • Onderzoek de principes die in onze Responsible Sourcing Requirements zijn beschreven en die door ons wereldwijde partnerschap met World Animal Protection (WAP) zijn geïnformeerd.
  • Lees hoe wij ons inzetten voor boerderijdieren in "Nestlé Commitment on Farm Animal Welfare", dat is gebaseerd op de richtlijnen van de World Organisation for Animal Health (OIE). Dit vormt de basis van onze “Responsible Sourcing Requirements” (RSR) voor vlees, gevogelte, eieren en zuivelproducten. 
  • Lees onze"Responsible Sourcing Guideline" voor Vis en Zeevruchten, waarin wordt beschreven waar wij naar streven op dit gebied en waarin we laten zien hoe we samenwerken met het Sustainable Fisheries Partnership om doorlopende verbeteringen te kunnen realiseren. 

Lees het hele verhaal over hoe wij Beyond® gaan


Dog

Maak de juiste keuze met Beyond®

Dog