Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Amelia

Technisch Communicatie Manager en Dierenarts @Purina

Amelia
Hoe wordt het gemaakt

Hoe wordt het gemaakt

Ga naar het onderdeel >

Diervoeding en levensverwachting

De voeding die je jouw huisdier geeft, heeft absoluut invloed op zijn of haar levensverwachting. Complete en evenwichtige voeding in de juiste hoeveelheden is van fundamenteel belang om onze huisdieren een lang en gelukkig leven te bieden.

Door onze voortdurende inspanningen op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie hebben wij de afgelopen 90 jaar onze formules verbeterd en evenwichtige diervoeding weten samen te stellen afgestemd op de uiteenlopende behoeften van onze individuele huisdieren. Wij zijn zelfs de enige fabrikant van diervoeding die een levenslang onderzoek onder honden (14 jaar) heeft uitgevoerd, waaruit blijkt dat wanneer honden hun ideale lichaamsconditie behouden, dit tot een aanzienlijke verbetering van hun levensduur (15 procent, 1,8 jaar voor de labradors in het onderzoek) en kwaliteit van leven leidt. Het 9-punten score systeem voor de lichaamsconditie ('Body Condition Score') dat resulteerde uit dit baanbrekende onderzoek is wereldwijd overgenomen door de World Small Animal Veterinary Association en voeding is nu officieel het 5e kernpunt waar dierenartsen op letten bij de algemene gezondheidscontrole van honden en katten.

Vandaag de dag bieden wij diervoeding aan met functionele ingrediënten die specifieke voordelen hebben voor zowel honden als katten. Sommige producten uit ons assortiment zijn vaak goed te combineren met medische behandelingen van huisdieren en wij onderzoeken voortdurend hoe wij het afweersysteem kunnen versterken en goede gezondheid kunnen optimaliseren.