Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist en Dierenarts @Purina

Paula
Hoe wordt het gemaakt

Hoe wordt het gemaakt

Ga naar het onderdeel >

Wat betekent natuurlijke diervoeding?

De term natuurlijk kan veel verschillende dingen voor consumenten betekenen. De definitie die in de diervoedingsindustrie wordt gebruikt, definieert natuurlijke diervoeding als voeding dat alleen natuurlijke stoffen bevat en is onderworpen aan een bepaald aanvaardbaar niveau van fysieke processen. In ons portfolio bieden we producten aan die natuurlijke ingrediënten bevatten.

Wat betekent natuurlijke diervoeding? De term natuurlijke diervoeding kan worden gebruikt om voeding te beschrijven die stoffen bevat die zijn afgeleid van planten, dieren, micro-organismen of mineralen:

  • waaraan niets is toegevoegd en,
  • die alleen aan basisprocessen zijn onderworpen; zoals invriezen of drogen. Chemische behandelingen zijn bijvoorbeeld niet toegestaan.

Binnen ons assortiment hebben we merken die natuurlijke ingrediënten in hun producten gebruiken, zoals PURINA BEYOND. Als je op onze verpakkingen vermeldingen ziet zoals "met natuurlijke ingrediënten", dan heeft dit betrekking op deze natuurlijke ingrediënten die worden aangeduid met een asterisk (*) of een ander symbool in het samenstellingsoverzicht.