Ontdek
Purina ONE®
Dual Nature
met Spirulina of Cranberry

DESKUNDIGE VOEDING
GEINSPIREERD DE NATUR

Vanuit de natuur brengen wij Spirulina naar haar voedingsbak

Nu kan zelfs jouw kat de voordelen van de natuurlijke spirulina in zijn kattenvoeding ervaren. Spirulina is een blauwgroene alg die groeit in warme wateren in subtropische en tropische gebieden over de hele wereld. Het heeft een robuust voedingsprofiel met een reeks gunstige eigenschappen en functioneerd als een goede antioxidant. Onder de vele voordelen heeft Spirulina in Purina ONE DualNature ™ de mogelijkheid om de immuunfunctie van uw kat te helpen ondersteunen.

Brokjes met 2 texturen om van te genieten

Purina ONE DualNature ™, ontwikkeld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen, is een mooie combinatie van droge, knapperige brokjes en zachte, meer malse brokjes. Het bevat hoogwaardige eiwitten als een goede bron van aminozuren, om een gezond spijsverteringskanaal te helpen ondersteunen. Het resultaat is dat je kat zowel gezondheidsondersteuning als genot tegelijkertijd krijgt.

Ontdek ons assortiment

Kies uit een variatie van smaken

Zij vertrouwen Purina ONE

Ik gebruik Purina ONE nu ongeveer een jaar. De vacht van mijn katten glanst. Ze zijn gezond, hebben heldere ogen en hebben ook allemaal een gezond gewicht. Ik zal dit de rest van hun leven blijven kopen, de smaak verveelt ze ook zeker niet.

LeeShaw

Ik koop altijd Purina voor mijn katten, ze houden van de portiezakjes en brokjes. Hun vacht is prachtig, zelfs de dierenarts benoemde het!

Tinkerbell

Ik koop altijd Purina ONE producten & Rosie kan er geen genoeg van krijgen.   

Pookipoo