Een bedrijf van huisdierenliefhebbers

Huisdieren voeden. Levens verrijken.

Een bedrijf van huisdierenliefhebbers


​We laten ons al meer dan 85 jaar leiden door het principe dat huisdier​en en mensen goed bij elkaar passen. De reden dat we zoveel investeren in de kwaliteit van onze voeding is omdat we net zo gek zijn op huisdieren als u.

Onze liefde voor huisdieren gaat verder dan de ontwikkeling van huisdierenvoeding: we smeden vennootschappen met dierenwelzijnsorganisaties en proberen de kennis te vergroten van wat huisdieren werkelijk nodig hebben. Tenslotte hebben we zelf ervaren hoe sterk de band met een huisdier kan zijn, en op hoeveel unieke manieren huisdieren ons gezinsleven kunnen verrijken en mensen kunnen samenbrengen.

Ons streven om huisdierenvoeding verder te ontwikkelen en toonaangevend onderzoek uit te voeren naar het welzijn van huisdieren, stimuleert ons bedrijf om elk jaar meer te doen. We werken elke dag hard en met heel veel plezier voor uw huisdier.

Bij PURINA® stuurt onze liefde voor huisdieren alles wat we doen. Waar komt deze liefde vandaan? Eenvoudig: We houden allemaal van huisdieren en velen van ons hebben zelf een huisdier. We begrijpen de band tussen huisdier en baasje, en hoe uw leven wordt verrijkt wanneer u het deelt met een harige viervoeter. Er is weinig dat deze band kan benaderen. Daarom gaan we elke dag weer opnieuw aan het werk, vastbesloten om de levens van huisdieren en hun baasjes te verrijken.