EIWITTEN

Al onze recepten bevatten eiwitten - een goede basis voor de voeding voor jouw huisdier.

 • Kip

  Kip

  Kip (inclusief botten, vlees, huid) heeft een hoge verteerbaarheid en is een hoogwaardig ingrediënt. Deze uitstekende bron van eiwitten en aminozuren ondersteunt de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier. Kip bevat tevens essentiële omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

  Huid en vacht

 • Rund

  Rund

  Rund (bijproducten afkomstig uit de menselijke voedselketen) heeft een hoge verteerbaarheid en is een hoogwaardig ingrediënt. Deze uitstekende bron van eiwitten en aminozuren helpt de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw huisdier.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Zalm

  Zalm

  Zalm (inclusief kop, graten, vlees) is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten, maar ook van vitamines, mineralen en omega 3-vetzuren. De aminozuren uit eiwitten zijn essentieel om jouw huisdier gezond en actief te houden. De omega 3-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

  Huid en vacht

 • Kalkoen

  Kalkoen

  Kalkoen heeft een hoge verteerbaarheid en is een hoogwaardig ingrediënt dat veel eiwitten en aminozuren bevat om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen. Kalkoen bevat tevens essentiële omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

  Huid en vacht

 • Lam

  Lam

  Lam (inclusief botten, vlees en bijproducten afkomstig uit de menselijke voedselketen) bevat veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Eend

  Eend

  Eend is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Varken

  Varken

  Varken ( bijproducten afkomstig uit de menselijke voedselketen) bevat veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Lever

  Lever

  Lever is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Konijn

  Konijn

  Konijn heeft een hoge verteerbaarheid en is hoogwaardig ingrediënt dat veel eiwitten en aminozuren bevat om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Vlees- en dierlijke bijproducten

  Vlees- en dierlijke bijproducten

  Onder vlees- en dierlijke bijproducten worden verschillende delen van het dier verstaan, zoals vlees, longen, nieren en levers, die overblijven uit de menselijke voedselketen maar die wel geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Vis en visbijproducten

  Vis en visbijproducten

  Onder vis en visbijproducten worden verschillende vissoorten en delen van de vis verstaan die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Het is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen. De omega 3-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

  Huid en vacht

 • Gedroogd gevogelte-eiwit

  Gedroogd gevogelte-eiwit

  Gedroogd gevogelte-eiwit bestaat uit verschillende delen gevogelte die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Gedroogd kipeiwit

  Gedroogd kipeiwit

  Gedroogd kipeiwit bestaat uit verschillende delen van de kip die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Gedroogd kalkoeneiwit

  Gedroogd kalkoeneiwit

  Gedroogd kalkoeneiwit bestaat uit verschillende delen van de kalkoen die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Gedroogd varkenseiwit

  Gedroogd varkenseiwit

  Gedroogd varkenseiwit bestaat uit verschillende delen van het varken die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Gedroogd zalmeiwit

  Gedroogd zalmeiwit

  Gedroogd zalmeiwit bestaat uit verschillende delen van de zalm. Die zijn rijk aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen. De omega 3-vetzuren zorgen daarnaast voor een gezonde huid en glanzende vacht.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

  Huid en vacht

 • Gedroogd viseiwit

  Gedroogd viseiwit

  Gedroogd viseiwit bestaat uit verschillende delen vis, van tonijn, forel en koolvis. Deze delen zijn rijk aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen. De omega 3-vetzuren zorgen daarnaast voor een gezonde huid en glanzende vacht.

  Sterke spieren

  Huid en vacht

 • Gedroogd lamseiwit

  Gedroogd lamseiwit

  Gedroogd lamseiwit bestaat uit verschillende delen van het lam die rijk zijn aan eiwitten en aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren en de natuurlijke weerstand van jouw huisdier te ondersteunen. Het bevat tevens mineralen die bijdragen aan sterke tanden en botten.

  Sterke spieren

  Natuurlijke weerstand

 • Gedroogd ei

  Gedroogd ei

  Gedroogd ei bestaat uit het eigeel en eiwit van het ei, zonder de schaal. Het is een goede bron van eiwitten en essentiële aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier te ondersteunen. Gedroogd ei bevat tevens vetten en vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

  Sterke spieren

  Huid en vacht

 • Erwteneiwit

  Erwteneiwit

  Erwteneiwit is het geconcentreerde deel van de peulvrucht dat rijk is aan eiwitten om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier te ondersteunen. Erwteneiwit heeft ook een hoge verteerbaarheid.

  Sterke spieren

 • Sojameel

  Sojameel

  Sojameel wordt gemaakt door de olie uit de sojabonen te verwijderen en de bonen vervolgens te vermalen tot een ingrediënt dat rijk is aan eiwitten. Deze hoogwaardige eiwitbron ondersteunt de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier. Sojameel is tevens rijk aan essentiële aminozuren, zoals lysine en mineralen, zoals kalium.

  Sterke spieren

 • Tarweglutenmeel

  Tarweglutenmeel

  Tarwegluten is het eiwitdeel van de tarwekorrel dat wordt verkregen bij het scheiden van het zetmeel. Tarweglutenmeel bestaat uit minimaal 80% waardevolle eiwitten en heeft een hoge verteerbaarheid wat helpt bij de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier. De aanwezige aminozuren vormen een goede aanvulling op eiwitten uit vlees.

  Sterke spieren

 • Maisglutenmeel

  Maisglutenmeel

  Maisglutenmeel is een eiwitrijk ingrediënt dat wordt verkregen door het zetmeel en de kiem te verwijderen uit de maiskorrel. Deze hoogwaardige eiwitbron is rijk aan essentiële aminozuren om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

 • Soja-eiwit

  Soja-eiwit

  Soja-eiwit is een extract uit sojabonen met hoge kwaliteit eiwitten om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier te ondersteunen.

  Sterke spieren

 • Gist

  Gist

  Gist is een levend, eencellig organisme dat van nature vetarm is en veel eiwitten (45%) en essentiële aminozuren bevat, zoals lysine en methionine. Gist is rijk aan vitamine B-complex ter ondersteuning van de algehele gezondheid van jouw huisdier en bevat tevens andere mineralen, zoals calcium, fosfor en ijzer.

  Algehele gezondheid

 • Plantaardige eiwitextracten

  Plantaardige eiwitextracten

  Plantaardige eiwitextracten, zoals tarwegluten, zijn eiwitten afkomstig uit plantaardige bronnen. Dit ingrediënt is makkelijk verteerbaar om de ontwikkeling en het behoud van sterke spieren van jouw huisdier te ondersteunen. De aanwezige aminozuren vormen een goede aanvulling op eiwitten uit vlees. Plantaardige eiwitextracten worden tevens gebruikt om de textuur van natvoer te verbeteren zodat jouw huisdier nog meer van zijn maaltijd geniet.

  Sterke spieren

  Textuur

 • Melk & melk bijproducten

  Melk & melk bijproducten

  Melk en van melk afgeleide producten zoals magere melkpoeder zijn zuivelproducten. Ze zijn een goede bron van eiwitten en calcium. Ze worden gebruikt om meer variatie aan te brengen in de voeding van je huisdier.

  Variatie

KOOLHYDRATEN

We selecteren alleen bronnen van koolhydraten die duurzame energie leveren voor jouw huisdier.

 • Tarwe/Volkoren tarwe

  Tarwe/Volkoren tarwe

  Tarwe is een natuurlijk en gezond ingrediënt en een uitstekende energiebron voor jouw actieve huisdier. Deze tarwekorrels hebben dezelfde kwaliteit als die in humane voeding worden gebruikt.

  Energie

 • Rijst

  Rijst

  Rijst is een natuurlijke bron van koolhydraten die de voeding van jouw huisdier beter verteerbaar maakt. Een ander voordeel van rijst is dat het een hoogwaardige energiebron is.

  Spijsvertering

  Energie

 • Volkoren gerst

  Volkoren gerst

  Volkoren gerst is een natuurlijk en gezond ingrediënt en een goede bron van koolhydraten voor jouw actieve huisdier. Volkoren gerst bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en vezels die een gezonde spijsvertering ondersteunen.

  Energie

  Spijsvertering

 • Haver

  Haver

  Haver is een natuurlijk en gezond ingrediënt en een goede bron van koolhydraten voor jouw actieve huisdier. Haver bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en vezels die een gezonde spijsvertering ondersteunen.

  Energie

  Spijsvertering

 • Gedroogde cassave

  Gedroogde cassave

  Cassave wortel, ook wel maniok genoemd, is een plant met een zetmeelrijke wortel die in tropische en subtropische gebieden gekweekt wordt. Dit natuurlijke ingrediënt wordt ook gebruikt als alternatieve bron van koolhydraten in recepturen zonder graan. Gedroogde cassave wordt gemaakt door de knol te drogen en vervolgens te vermalen tot meel. Het is een ingrediënt met een hoge verteerbaarheid en een natuurlijke bron van koolhydraten die jouw huisdier energie levert.

  Spijsvertering

  Energie

 • Erwtenzetmeel

  Erwtenzetmeel

  Erwtenzetmeel wordt gemaakt van hele erwten en is een alternatieve bron van koolhydraten. Erwtenzetmeel is een ideaal ingrediënt voor graanvrije voeding en wordt gebruikt als gezonde energiebron voor jouw huisdier.

  Energie

 • Lijnzaadmeel

  Lijnzaadmeel

  Lijnzaadmeel wordt gemaakt tijdens de mechanische extractie van lijnzaadolie. Het is een goede bron van koolhydraten, vezelrijk en wordt gebruikt als gezonde energiebron voor jouw huisdier.

  Energie

 • Tarwevoerbloem/Vezel

  Tarwevoerbloem/Vezel

  Tarwevoerbloem wordt verkregen bij het malen van tarwe en is een mengsel van tarwebloem, tarwekiemen en zemelen. Het is een goede bron van koolhydraten en levert energie voor jouw huisdier.

  Energie

 • Mais

  Mais

  Mais is een natuurlijk en gezond ingrediënt en een goede bron van koolhydraten voor jouw actieve huisdier.

  Energie

 • Maisgries

  Maisgries

  Gebroken mais, ook wel maisgries genoemd, wordt gemaakt uit maiskorrels die ontvliest en gepeld zijn tijdens het maalprocesen. Het is een goede energiebron voor jouw huisdier.

  Energie

 • Gedroogde bietenpulp

  Gedroogde bietenpulp

  Gedroogde bietenpulp is een bijproduct dat overblijft nadat de suiker uit de suikerbieten is onttrokken. Bietenpulp is het vezelrijke deel van de biet en verbetert de stoelgang van jouw huisdier en de algehele gezondheid van zijn spijsvertering. In onze kattenvoedingen leveren bietenpulp en cellulose de nodige vezels om de vorming van haarballen tegen te gaan.

  Kwaliteit ontlasting

  Spijsvertering

  Vermindert vorming haarballen

 • Gedroogde cichoreiwortel

  Gedroogde cichoreiwortel

  Cichorei is een plant die van nature in Europa voorkomt. Dit ingrediënt wordt verkregen bij het wassen, snijden en drogen van cichoreiwortels. Cichoreiwortel bevat een hoog niveau inuline, een prebioticum dat een bewezen gunstig effect heeft op de spijsvertering van honden en katten.

  Spijsvertering

  Kwaliteit ontlasting

 • Maiszetmeel

  Maiszetmeel

  Maiszetmeel is een natuurlijk en gezond ingrediënt gebruikt in diervoeding en een goede bron van koolhydraten voor jouw actieve huisdier.

  Energie

 • Cellulose

  Cellulose

  Cellulose in poedervorm wordt gemaakt van de pulp van vezelrijke planten. Cellulose verbetert de kwaliteit van de ontlasting bij honden en katten en wordt tevens in kattenvoeding gebruikt om de vorming van haarballen tegen te gaan.

  Kwaliteit ontlasting

  Vermindert vorming haarballen

 • Granen

  Granen

  Granen, zoals tarwe en mais, zijn natuurlijke en gezonde ingrediënten. Het zijn uitstekende bronnen van energie voor de dagelijkse activiteiten van huisdieren.

  Energie

VETTEN & OLIËN

We gebruiken alleen vetten en oliën rijk aan voedingsstoffen, met aantoonbare voordelen voor huisdieren.

 • Dierlijk vet

  Dierlijk vet

  Dierlijke vetten worden niet alleen verkregen uit de vetrijke delen van het varken of rund, maar ook uit kip en kalkoen. Dierlijke vetten hebben een hoge verteerbaarheid en vormen net als eiwitten een nuttig bestandsdeel van onze voedingen ter ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling van jouw huisdier. Dierlijke vetten bevatten essentiële vetzuren, zoals omega 6, voor een gezonde huid en vacht en zijn een geweldige energiebron (leveren meer energie dan eiwitten). Ook helpen deze vetten bij de opname van vetoplosbare vitamines door het lichaam.

  Huid en vacht

  Energie

  Smaak

 • Gevogeltevet

  Gevogeltevet

  Gevogeltevet wordt verkregen uit de vetrijke delen van de kip of kalkoen en heeft een hoge verteerbaarheid. Dit type vet is net als eiwitten een nuttig bestandsdeel van onze voeding ter ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling van jouw huisdier. Gevogeltevet bevat essentiële vetzuren, zoals omega 6, voor een gezonde huid en vacht en is een geweldige energiebron (leveren meer energie dan eiwitten). Ook helpt dit type vet bij de opname van vetoplosbare vitamines door het lichaam.

  Huid en vacht

  Energie

  Smaak

 • Reuzel

  Reuzel

  Reuzel wordt verkregen uit de vetrijke delen van het varken en is licht verteerbaar. Dit type vet is net als eiwitten een nuttig bestandsdeel van onze recepten ter ondersteuning van een goede groei en ontwikkeling van uw huisdier. Reuzel bevat essentiële vetzuren, zoals omega 6, voor een gezonde huid en vacht en levert zelfs nog meer energie dan eiwitten. Ook helpt dit type vet bij de opname van vetoplosbare vitamines door het lichaam.

  Huid en vacht

  Energie

  Smaak

 • Visolie

  Visolie

  Visolie wordt gemaakt van bijvoorbeeld zalm. Het bevat veel omega 3-vetzuren voor een glanzende vacht en goede weerstand. Een van de omega 3-vetzuren in visolie, EPA, stimuleert soepele gewrichten en een gezonde huid en vacht. DHA, een ander bestandsdeel van visolie, ondersteunt het gezichtsvermogen en is onmisbaar voor een goede ontwikkeling van de hersenen van jouw puppy of kitten.

  Huid en vacht

  Natuurlijke weerstand

  Gezonde gewrichten

  Heldere ogen en gezond gezichtsvermogen

  Ontwikkeling hersenen

 • Sojaolie

  Sojaolie

  Sojaolie wordt gewonnen uit sojaboonzaden. Sojaolie is rijk aan onverzadigd vet en omega 6-vetzuren en geeft uw huisdier een gezonde huid en een zachte, glanzende vacht. Sojaolie is bovendien een hoogwaardige energiebron voor jouw actieve huisdier.

  Huid en vacht

  Energie

 • Lijnzaadolie

  Lijnzaadolie

  Lijnzaadolie, ook wel bekend als vlaszaadolie of lijnolie, is een plantaardige olie die wordt verkregen uit de zaden van de olievlas. De olie wordt uit de zaden geperst en is een uitstekende bron voor omega 3-vetzuren (alfa-linoleenzuur) ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

  Huid en vacht

 • Olijfolie

  Olijfolie

  Olijfolie is een natuurlijk ingrediënt dat een essentieel onderdeel uitmaakt van de Mediterraanse keuken. Het bevat een hoog gehalte aan oliezuur, een enkelvoudig onverzadigd vetzuur. Olijfolie is bekend om zijn beschermende eigenschappen.

  Natuurlijke weerstand

 • Vetten & Oliën

  Vetten & Oliën

  Oliën en vetten kunnen afkomstig zijn van dieren en planten. Vet is een waardevol bestanddeel van de voeding van huisdieren en ondersteunt hun groei en ontwikkeling. Het bevat essentiële vetzuren, zoals omega 6, voor een gezonde huid en vacht en is een uitstekende energiebron voor je huisdier (beter nog dan eiwitten). Daarnaast ondersteunen ze de opname van vetoplosbare vitaminen in het lichaam.

  Huid en Vacht

  Energie

  Smaak

SMAAK, TEXTUUR & VARIATIE

Wij zijn van mening dat smakelijke voeding een belangrijke rol speelt bij een goede, langdurige gezondheid.

 • Gedroogde wortels

  Gedroogde wortels

  Wortel ondersteunt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en biedt variatie in de voeding van jouw huisdier. Wortel bevat een grote hoeveelheid onoplosbare vezels.

  Variatie

  Algehele gezondheid

 • Gedroogde spinazie

  Gedroogde spinazie

  Spinazie ondersteunt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en biedt afwisseling in de voeding van jouw huisdier. Spinazie bevat eiwitten, koolhydraten en vezels. Aan sommige producten voegen wij een hoger gehalte aan spinazie toe om voldoende mineralen, zoals calcium, fosfor en ijzer, te kunnen bieden ter ondersteuning van gezonde groei en botontwikkeling.

  Variatie

  Energie

 • Gedroogde erwt

  Gedroogde erwt

  Erwten ondersteunen een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en bieden afwisseling in de voeding van jouw huisdier. Gedroogde erwten bevatten een grote hoeveelheid koolhydraten die energie leveren aan jouw huisdier.

  Variatie

 • Gedroogde rode bietwortel

  Gedroogde rode bietwortel

  Rode bietwortel ondersteunt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en biedt variatie in de voeding van jouw huisdier. Rode bietwortel bevat koolhydraten en vezels.

  Variatie

 • Gedroogde zoete aardappel

  Gedroogde zoete aardappel

  Zoete aardappel ondersteunt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en biedt variatie in de voeding van jouw huisdier. Zoete aardappel bevat koolhydraten en vezels.

  Variatie

 • Gedroogde courgette

  Gedroogde courgette

  Courgette is een natuurlijk ingrediënt en ondersteunt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en biedt ook variatie in de voeding voor jouw huisdier. Courgette bevat eiwitten, koolhydraten en vezels.

  Variatie

 • Gedroogde sperziebonen

  Gedroogde sperziebonen

  Sperziebonen zijn een natuurlijk ingrediënt en ondersteunen een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd en bieden variatie. Sperziebonen bevatten ook vezels.

  Variatie

 • Gedroogde rozemarijn

  Gedroogde rozemarijn

  Rozemarijn is een geslacht uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae) en is oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. Dit aromatische kruid wordt al eeuwenlang gebruikt als smaakmaker in de keuken en biedt jouw huisdier een smaakvolle afwisseling in zijn voeding.

  Variatie

 • Groenten

  Groenten

  Groenten, zoals gedroogde wortels, sperziebonen, aardappels en tomaten worden toegevoegd als afwisseling in de voeding van jouw huisdier.

  Variatie

 • Plantaardige bijproducten

  Plantaardige bijproducten

  Plantaardige bijproducten, zoals maïszetmeel, zijn ingrediënten die worden gebruikt om diervoeding in te dikken en meer textuur te geven om de smaakbeleving te vergroten.

  Textuur

FUNCTIONELE INGREDIËNTEN

We benutten de kracht van functionele ingrediënten om de gezondheid van jouw huisdier te ondersteunen.

 • L. Delbrueckii en Fermentum

  L. Delbrueckii en Fermentum

  Lactobacillus Delbrueckii en Fermentum zijn nuttige en functionele bacteriën die essentiële voedingsstoffen leveren om aantoonbaar de natuurlijke afweer van jouw kat te versterken.

  Natuurlijke weerstand

 • Spirulina

  Spirulina

  Spirulina (Arthrospira Platensis) is een blauwgroenalg die rijk is aan eiwitten, bètacaroteen, antioxidanten en omega 6-vetzuren. Spirulina ondersteunt een gezond immuunsysteem bij honden en katten.

  Natuurlijke weerstand

 • Taurine

  Taurine

  Taurine is een essentiële voedingsstof voor katten die via de voeding moet worden gegeven, omdat katten deze stof zelf niet kunnen aanmaken. Voor een gezonde spijsvertering moet kattenvoeding precies de juiste hoeveelheid taurine bevatten. Taurine is essentieel voor een goede werking van het cardiovasculair systeem, het netvlies en het centrale zenuwstelsel. In hondenvoeding ondersteunt taurine de gezondheid van het hart.

  Heldere ogen en gezond gezichtsvermogen

  Gezond hart

 • Bentoniet

  Bentoniet

  Bentoniet is een natuurlijke klei die wordt toegevoegd aan sensitive producten om overtollig water te binden en helpt de kwaliteit van de ontlasting van jouw huisdier te verbeteren.

  Kwaliteit ontlasting

 • Gedroogde colostrum

  Gedroogde colostrum

  Colostrum is de eerste moedermelk van een koe na de geboorte van een kalfje. Het kalfje drinkt wat het nodig heeft en dan wordt de resterende colostrum verzameld. Colostrum bevat immunoglobulinen en andere eiwitten die de immuunrespons bevorderen. Het zorgt ook voor een goede balans tussen de goede en slechte bacteriën in de darmen.

  Natuurlijke weerstand

  Spijsvertering

VITAMINES

We stellen uitgebalanceerde combinaties van vitamines samen op basis van verschillende voedingsprofielen.

 • Vitamine A

  Vitamine A

  Vitamine A is een essentiële vitamine voor de ondersteuning van het gezichtsvermogen en de weerstand van jouw huisdier. Het ondersteunt ook sterke botten en spieren en een gezonde huid en glanzende vacht.

  Algehele gezondheid

 • Vitamine D

  Vitamine D

  Vitamine D is onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling van het botweefsel en speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de tanden, botten en gewrichten van jouw huisdier.

  Algehele gezondheid

 • Vitamine E

  Vitamine E

  Vitamine E is een essentiële vitamine die als antioxidant fungeert en het immuunsysteem van jouw huisdier ondersteunt en ook de huid en vacht voedt.

  Algehele gezondheid

  Natuurlijke weerstand

 • Vitamine C

  Vitamine C

  Vitamine C is een in water oplosbare vitamine die als antioxidant fungeert. Vitamine C helpt de vorming van vrije radicalen te verminderen en ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw huisdier.

  Algehele gezondheid

MINERALEN

Mineralen zijn essentieel voor een gezond en uitgebalanceerd dieet.

 • IJzer(II)sulfaat-monohydraat

  IJzer(II)sulfaat-monohydraat

  Ijzer(II)sulfaatmonohydraat is een bron van ijzer, een essentieel sporenmineraal voor de productie van hemoglobine en het transport van zuurstof vanuit de longen door het lichaam van jouw huisdier.

  Algehele gezondheid

 • Calciumjodaat, watervrij

  Calciumjodaat, watervrij

  Calciumjodaat is een bron van jodium, een essentieel sporenmineraal voor een goed werkende schildklier en de productie van schildklierhormonen die nodig zijn voor een gezonde stofwisseling.

  Algehele gezondheid

 • Koper(II)sulfaat-pentahydraat

  Koper(II)sulfaat-pentahydraat

  Koper(II)sulfaat is een bron van koper, een essentieel sporenmineraal voor veel processen in het lichaam van jouw huisdier, zoals een gezond immuunsysteem en goede ijzeropname. Het resultaat is zichtbaar door een glanzende vacht en gezonde botontwikkeling.

  Algehele gezondheid

  Natuurlijke weerstand

 • Mangaan(II)sulfaat-monohydraat

  Mangaan(II)sulfaat-monohydraat

  Mangaan(II)sulfaat is een bron van mangaan, een essentieel sporenmineraal voor verschillende processen in het lichaam van jouw huisdier, zoals bloedstolling, het zenuwstelsel en botontwikkeling.

  Algehele gezondheid

 • Zinksulfaat-monohydraat

  Zinksulfaat-monohydraat

  Zinksulfaatmonohydraat is een bron van zink, een essentieel sporenmineraal dat bijdraagt aan een gezonde huid en glanzende vacht. Het ondersteunt tevens een gezond immuunsysteem en helpt bij de stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

  Algehele gezondheid

  Natuurlijke weerstand

 • Natriumseleniet

  Natriumseleniet

  Natriumseleniet is een bron van selenium, een essentieel sporenmineraal dat fungeert als antioxidant en dat de celmembranen en het immuunsysteem van uw huisdier ondersteunt.

  Algehele gezondheid

 • Mineralen

  Mineralen

  Mineralen zijn essentieel voor een gezonde en uitgebalanceerde voeding.

  Algehele gezondheid

ANTIOXIDANTEN

We gebruiken antioxidanten om de versheid van onze producten te behouden en hoge kwaliteits- en sensorische standaarden te leveren.

 • Tocoferol extracten

  Tocoferol extracten

  Tocoferol extracten worden geïsoleerd uit plantaardige oliën en zijn een vorm van vitamine E. Het zijn antioxidanten van natuurlijke oorsprong, die worden toegevoegd om de versheid van het product te kunnen garanderen.

  Productkwaliteit

STIMULEREN VAN TRANSPARANTIE VOOR AL ONZE PRODUCTEN

We zijn vastbesloten transparant te zijn

We willen dat consumenten een weloverwogen keuze maken. Om ze daarbij te helpen bieden we complete en transparante informatie, niet alleen over de ingrediënten in onze honden- en kattenvoeding, maar over onze hele leveringsketen. Daarom is het stimuleren van van transparantie voor al onze producten één van onze Purina in Society beloften.

Lees meer

Jouw vragen zijn belangrijk!

Heb je meer vragen over hoe wij onze voedingen produceren, onze producten of onze impact op de planeet? Vind deze informatie en nog veel meer bij Jouw Vragen Zijn Belangrijk, waar we jouw vragen vastleggen en proberen ze open en eerlijk te beantwoorden als onderdeel van onze belofte voor meer transparantie.

Lees meer

IMPLEMENTEREN VAN VERANTWOORDE PRODUCTIE

Vastbesloten om verantwoorde productie te implementeren

Steeds meer huisdierbezitters wilen weten waar onze ingrediënten vandaan komen en wat de impact op het milieu is van de productie en het verkrijgen van deze ingrediënten is. Bij Purina willen we dat onze leveranciers kwalitatief hoogwaardige grondstoffen produceren op een verantwoorde en duurzame manier. Daarom is het implementeren van verantwoorde productie één van onze Purina in Society beloften.

Lees meer

Onze filosofie over voeding

Nutritionele behoeften van huisdieren zijn uniek. De juiste voeding begint juist bij het begrijpen van de voedingsstoffen, niet alleen bij de ingrediënten van honden- en kattenvoeding. Een juiste voeding kan bijdragen aan een langer en beter leven voor alle huisdieren. Ontdek meer over onze filosofie over voeding.

Lees meer